Widok

Tajemnicza Irma Vep

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Tajemnicza Irma Vep.
Charles Ludlam
Tajemnicza Irma Vep

Przekład: Małgorzata Semil

Mandacrest, siedziba angielskiego rodu Hillcrestów. Służba szykuje kolację, lady i lord prowadzą dystyngowaną rozmowę. Mroczne sekrety, tajemnice przeszłości, miłość, zbrodnia, śmierć, wilki, wilkołaki, cuda starożytnego Egiptu i tylko dwóch aktorów.

Pełna absurdalnego humoru i niespodziewanych zwrotów akcji komedia ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tajemnicza Irma Vep

Tajemnicza Irma Vep Charles Ludlam Przekład: Małgorzata Semil Prapremiera: 25 lipca na Letniej Scenie Teatru Wybrzeże w Pruszczu Gdańskim Mandacrest, siedziba angielskiego rodu Hillcrestów. Służba szykuje kolację, lady i lord prowadzą dystyngowaną rozmowę. Mroczne sekrety, tajemnice przeszłości, miłość, zbrodnia, śmierć, wilki, wilkołaki, cuda starożytnego Egiptu i tylko dwóch aktorów. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

90 min dobrej zabawy :)

Duet Konopka&Tynda godny polecenia :) rozbawili mnie do łez :D
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Stroje

W obsadzie z panem Konopińskim i panem Łukawskim warto by zmienić niektóre stroje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

stroje to odrebny temat

ostatnio dosc glupawo ubiera sie wybitnych facetow co to jest
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

niesamowity zwrot akcji

pierwsze pół godziny troche nudnawe, ale póżniej się super rozwija i jest naprawdę smieszne. Spektakl raczej skierowany do młodych ludzi, ale polecam gorąco wszystkim. napewno nie pożałujecie.warto iść.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

Trochę tandetna komedyjka.

Pan Łukawski ok,ale pan Konopiński poziomem od niego znacznie odstawał,
w dodatku myśli,że jest mega zabawny a gra na poziomie szkolnego teatrzyku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Zdecydowanie się nie zgodzę... Zarówno P. Łukawski jak i P. Konopiński świetnie dawali radę ze wszystkimi rolami... a mieli ich niemało;)
Serdecznie dziękuję za mile spędzony wieczór!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

beznadziejny spektakl

jak w tytule
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 28

a dlaczego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bomba!

spektakl świetny! zabawny, zaskakujący, przewrotny. już dawno nie widziałam tak dobrej komedii..Jeżeli ktoś chce mieć udany wieczór z przyjaciółmi - gorąco polecam!;)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 8

kapitalne!!!:))))polecam gorąco!!!

świetny spektakt, gra aktorów poprostu kapitalna!:)))aktorzy wyluzowani, prześmieszni, mieli dobry kontakt z publicznością:)
bawiłam sie super, a ze śmiechu to kilka razy płakałam:D:D:D
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 8

zabawa konwencją

przecież o tu w tym spektaklu chodzi. Przecież z założenia nie miała to być sztuka przez wielkie S. Teatr chyba nie zawsze musi być miejscem zadumy. Lekka, łatwa i przyjemna rozrywka. Zagrane wyśmienicie! Widziałam wczoraj:)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hmmm

Spektakl komediowy- to na pewno. Jednak jak dla mnie pomieszanie, z poplątaniem. Trochę za długie. W porównaniu z Farsą z Walworth i Kamienie w kieszeniach to oceniam na słabe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

świetna zabawa

Doskonale się bawiłam:) Obaj aktorzy mają niesamowity talent komediowy! Polecam, czysta rozrywka, humor może nie najwyższych lotów, ale dla odprężenia - rewelacja.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 6

Irma Vep

Wizyta w Teatrze na spektaklu Tajemnicza Irma Vep zakończył się niespodziewanie dostarczając masę uśmiechu, tony dobrego humoru a także bawiąc podczas samego spektalku. Dawno (jeśli wogóle kiedyś) tak się nie uśmiałem w teatrze :))).
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

Rewelacja!!!

Rewelacyjna sztuka,świetna gra aktorska obu obsad.Polecam
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dno, 2 metry mułu i zmarnowane pieniądze

Tegorocznego Sylwestra postanowiliśmy rozpocząć (w 7-osobowym gronie) od lekkiej komedyjki, która wprawiłaby nas w dobry nastrój na resztę nocy. Niestety, osiągneliśmy efekt dokładnie odwrotny od zamierzonego. Nuda, żenujący poziom dowcipów, zbyt duża ilość miernych improwizacji sprawiła że był to najgorszy punkt wieczoru. No i cena - 120 PLN za Sylwestra przy takim chłamie to jednak gruba przesada. Serdecznie nie polecam, obojętnie za jaką cenę.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 19

Beczka śmiechu
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

polecam

Byłam na spektaklu w obsadzie Konopka/Tynda. Bardzo dobrze się bawiłam. Aż miło było patrzeć jak panowie dobrze się bawią, a z nimi publiczność. Polecam
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8

Rewelacja!!!

Świetna komedia,byłam dwa razy na Irmie Vep,w dwóch różnych obsadach , szczególne wyrazy uznania dla Pana Marka Tyndy i Pana Macieja Konopińskiego.Polecam!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 10

Tajemnicza Irma Vep

Tajemnicza Irma Vep Charles Ludlam Przekład: Małgorzata Semil Prapremiera: 25 lipca na Letniej Scenie Teatru Wybrzeże w Pruszczu Gdańskim Mandacrest, siedziba angielskiego rodu Hillcrestów. Służba szykuje kolację, lady i lord prowadzą dystyngowaną rozmowę. Mroczne sekrety, tajemnice przeszłości, miłość, zbrodnia, śmierć, wilki, wilkołaki, cuda starożytnego Egiptu i tylko dwóch aktorów. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry