Widok

Tajemnicza śmierć studenta w Gdańsku

Opinie do artykułu: Tajemnicza śmierć studenta w Gdańsku.

Martwego 19-latka znalazł współlokator w pokoju w Domu Studenckim przy ul. Do Studzienki w Gdańsku. Mężczyzna leżał na łóżku, na głowie miał worek foliowy - zarówno prokuratura, jak i policja twierdzą jednak, że prawdopodobnie zmarł bez udziału osób trzecich.

Zwłoki odkrył współlokator 19-latka, kiedy w niedzielę późnym wieczorem wrócił do pokoju. Na miejsce przyjechali policjanci, prokurator oraz biegły z zakresu medycyny.

- Biegły wstępnie wykluczył, że do śmierci ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

E tam Google. Jakieś dwa miesiące temu zgłaszałam takie ogłoszenia do moderacji tutaj, na trojmiasto.pl.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

meejg

Brawo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

meejg

Podobno trenowali razem z U.D. doznania seksualne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ha ha policyjne nieroby od razu wykluczają udział osób trzecich, to już prawdziwa plaga!

Po co szukać mordercy, się przepracowywać, to nie jest syn Bolka czy jakiegoś zannego prawnika, więc od razu do umorzenia i można spokojnie paczki i kawke konsumować przez 15 lat i potem cyk na emeryturke i na taxi......

Pewnie sam se nałożył worek, jeszcze powiedzą ze był nacpany i z bani lecim do kasy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bardziej seryjnego samobójcę :p
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za dużo stresu, oczekiwań w uczelni, może nieszczęśliwa miłość ?

Gdyby ten chłopak pożył jeszcze kilka lat, to myślę, że nie targnął by się na swoje życie. Z wiekiem mądrzejemy i dochodzimy, że prawie wszystkie te obietnice związane z nauką są g*wno warte, a chłopaków/dziewczyn jest pół świata.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sławny też

powinieneś dać w cudzysłów.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Analiza biegłego

Tak to się wlasnie kończy, przyjechał z dziury do dużego miasta, kupił worek mefedronu i ładował w nos tęskniąc za rodzinną wsią, krowami i zbieraniem jajek na poranną jajecznicę. Tak go to zafascynowało, że zaczął żreć jeszcze więcej i aby wzmocnić efekt założył sobie worek foliowy na łeb, myśląc, ze siedzi w piwnicy.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11

nie mógł go

w panice nie zerwać, chyba, że sam się skrępował:) albo jakoś ten worek przywiązał a folia jakaś pancerna była i nie mógł jej palcami rozerwać. chyba, że był na tyle znieczulony (czymkolwiek), że zasnął, zanim zaczął się dusić.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepiej na narkotyki wszystko zwalić ja jaram trawę jakieś 22 lata i jakoś nic mi nie jest małolactwo ma nasr*ne w tych swoich głowach a to mógł być nieszczęśliwy wypadek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

powiesic sie z glupoty

I ty tez
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sam się udusił ? Ciekawe, ale nie to jest najciekawsze, ale to!

Już od progu stwierdzają, że bez udziału osób trzecich!
bardzo ciekawe.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mial powod....

Ale mimo wszystko nie musial tego robic....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nihil novi

Sławny "polski" pisarz Jerzy Kosiński odszedł był na łono Abrahama w podobny sposób tyle że w ciepłej kąpieli i objęciach alkoholu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak? Zadziw mnie proszę.

Nad AES-128bit posiedziałbyś parę lat przy założeniu, że dysponujesz porządnym klastrem, o 256bit nie wspominając.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zużyte wydychane powietrze powietrze hehehe.Coraz lepsze tutaj teksty.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry