Widok

Tajemnicze światełka nad Gdańskiem

W sylwestra o północy gdy nad Gdańskiem wybuchały fajerwerki to ponad nimi widać było dziwne pomarańczowe światełka. Dziwne bo poruszały się powoli, z zachodu na wschód, w kilku szeregach. Wyglądało to tak jakby leciały dużo wyżej niż race i fajerwerki, utrzymywały stałą prędkość, wysokość i kierunek. Przez lornetkę nie było widać żeby były do czegoś zamocowane. Było ich dużo, po kilkanaście w każdym szeregu, w sporej odległości od siebie. Przelatywały tak przez ponad pół godziny. Wie może ktoś co to było ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Obcy" z innej planety nas odwiedzili:))) żartuję:)) ale rzeczywiście ciekawe zjawisko...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
lampiony :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może być że lampiony, ciekawe tylko kto je puszczał i jak że tak ładnie leciały.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może to i UFO
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nad naszą wsią przeleciał meteoryt
Nad naszą wsią przeleciał, no i zgasnął
Nad naszą wsią przeleciał meteoryt
A juszem panie miał zasnąć
Jak macie fotkę tego zjawiska, to wrzućcie,proszę. Może to jakiś nowy rodzaj fajerwerków?
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
też to widziałam ale z 3 miesiące temu nad chełmem, to nie wyglądało na lampiony bo zbyt równo się poruszały a odległość między nimi była taka sama jak spojrzeć gołym okiem.
cóż to może być tego nie wiem ale widok niesamowicie tajemniczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Łodzi również widziałam, ale tylko jedno takie światełko. Moja babcia, z innego punktu miasta widziała trzy takie. Mój kolega, ze Starachowic, widział w tym czasie 2 takie. I powiem, że już wczesniej zauważyłam takie światełka na niebie, czasami pojedyncze, czasami kilka, raz nawet z kilkanaście. Czasami lecą powoli, czasami bardzo szybko. Też słyszałam, że to mogą być lampiony, ale jakoś mi to nie pasuje do teorii, tym bardziej, że zdarza się, że owe światełka stoją, albo lecą w stałej odległości od siebie i stałej prędkości. Ale co to jest na prawdę, trudno powiedzieć. Pozostaje chyba tylko obserwować niebo ^^
to są lampiony szczęścia :)
http://www.youtube.com/watch?v=BJnuqP3OMfI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=5fS51Rr9EK8
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ruskie puszczajo na zwiady kosmonautuf
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmień dealera.
nie mam dilerium
ale fakt faktem rozcieńczyć można
tylko po co?
ci z lasa nie rozcieńczajom

Inne tematy z forum Hydepark

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?

do góry