Widok
Tak .... poprostu zal ....
tam kazdy pisal ze dobra pizza jest wiec postanowilem sam przyjechac i sprawdzic no wiec po pierwsze czekalem na moja pizze okolo 45 min?
jak juz sie doczekalem mojej wymazonej Pizzy "niby najsmaczniejszej" to dostalem poprostu zakalec ....N/C zawiedziony jestem wziolem tylko jeden kes tego placka poczym stwierdzilem ze to najbardziej nie dobra PIzzza jaka w zyciu jadlem wiec zazadalem zwrotu pieniedzy za nia ale oczywiscie nie otrzymalem ich poniewasz jak to mi powiedziano "skosztowal juz pan i nie uwzgledniamy zwrotu pizza jest dobrze przyzadzona " ale jak mo pokazywalem ze od spodu jest raz ze przypalona a dwa ze byl zakalec to juz udawal ze nie widac go poprosu nie polecam nikomu tej knajby , knajpy pfff to nawet nie bar mleczny nie dowiary jak mozna cos takiego podac ludzia ....
jak juz sie doczekalem mojej wymazonej Pizzy "niby najsmaczniejszej" to dostalem poprostu zakalec ....N/C zawiedziony jestem wziolem tylko jeden kes tego placka poczym stwierdzilem ze to najbardziej nie dobra PIzzza jaka w zyciu jadlem wiec zazadalem zwrotu pieniedzy za nia ale oczywiscie nie otrzymalem ich poniewasz jak to mi powiedziano "skosztowal juz pan i nie uwzgledniamy zwrotu pizza jest dobrze przyzadzona " ale jak mo pokazywalem ze od spodu jest raz ze przypalona a dwa ze byl zakalec to juz udawal ze nie widac go poprosu nie polecam nikomu tej knajby , knajpy pfff to nawet nie bar mleczny nie dowiary jak mozna cos takiego podac ludzia ....
Moja ocena
Restauracja Veranda Express
kategoria: Pizzerie
obsługa: 1
menu: -
jakość potraw: 1
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Nie był Pan pierwszy raz tylko, drugi...
Nie czekał Pan 45min tylko standardowo 20 minut.
Otrzymał Pan pizzę na cienkim cieście, więc jak może być zakalec.
Pizza nie była spalona, miała słomkowy kolor od spodu, była idealnie upieczona.
Nikt czegoś takiego Panu nie powiedział jak Pan napisał.
Czemu Pan nie napisał że był pod wpływem alkoholu, zachowywał się agresywnie i niekulturalnie???
Pozdrawiam
Pizzeria diGusto
Nie czekał Pan 45min tylko standardowo 20 minut.
Otrzymał Pan pizzę na cienkim cieście, więc jak może być zakalec.
Pizza nie była spalona, miała słomkowy kolor od spodu, była idealnie upieczona.
Nikt czegoś takiego Panu nie powiedział jak Pan napisał.
Czemu Pan nie napisał że był pod wpływem alkoholu, zachowywał się agresywnie i niekulturalnie???
Pozdrawiam
Pizzeria diGusto