Widok

Tak traktują pracodawcy .

W ochronie traktują pracowników jak zło konieczne . Oszczędzają na wszystkim i płace są głodowe . Pracodawcy zatrudniają na umowy śmieciowe . Tusk dał takie im uprawnienia i w związku z tym zmieniono Kodeks Pracy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
aha.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale w ustawie o ochronie wyraznie napisane
robota dla debili po podstawówce
albo emerytów z policji i wojska więc o co ci chodzi?
Większość dziadków z ochrony to byli ubecy albo milicjanci. Parę lat temu w Geant w Osowie spotkałem takiego "dziadka", który w 1984 przesłuchiwał mnie na okoliczność roznoszenia przeze mnie ulotek WiP`u. Wtedy dwa razy mnie uderzył, groził mi, straszył mnie i moich rodziców - nie przeczę, byłem przerażony.
Gdy go spotkałem, udawał że nie wie o co chodzi ale gdy mu zaproponowałem, że teraz ja zrobię mu to samo, ale podwójnie, to skamlał, że on przeprasza, że to stare czasy, że był głupi, że...pierdu pierdu. Gdyby nie jego siwy włos i wiek, to bym gnidę ubecką za nogę powiesił na najbliższym drzewie.
Także zawsze, gdy stary dziad ochroniarz zbyt długo mi się przygląda, mówię: i co się patrzysz ubeku?! Z reguły w milczeniu i wstydzie odchodzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pitola co Ty pitolisz

Inne tematy z forum Praca

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

do góry