Widok

Tak wożą nasze dzieci

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ojej wielkie mi co, ja na rowerze tak samo jakby liczą się umiejętności, kierowca doświadczony w tym przypadku zawodowy. wyliczyl ze zdarzy przejechac i przejechal ale mi wielkie rzeczy ojej
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 41

Opinia

To nie był autobus szkolny
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Krzysiu wes ty lepiej miodek i na kanapie zacznij oglądać bajki
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ładnie na czerwonym przejechał, nawet nie hamował. W sam raz zgłoś to na policję :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ooo

Nie masz co robić społeczniaku to idź sprawdź czy kibelek masz czysty
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie tylko busy , autobusy w Gdyni też tak jeżdżą i nie używają kierunku

Dzwoniłem do SKM w Gdyni kilka razy dyspozytor powiedział że przekaże zgłoszenie i co dalej przejeżdżają na czerwonym .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

To samo auto

Jakieś 2 tygodnie temu, na ul. Kościuszki przy SP52 wyprzedzał na wyniesionym przejściu dla pieszych przed samą szkołą. Dobrze, że dzieciaki były czujne i nie weszły na przejście. Niestety nie mam kamerki w swoim aucie i nie mam dowodów. Taki kierowca w życiu nie powinien prowadzić takiego auta. W zasadzie to żadnego nie powinien prowadzić .
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

To jest ten sam gł.....ek który kilka miesięcy temu też został nagrany.

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale nagranie chyba było ze skrzyżowania Adamowicza i Kartuska . Wtedy jechał z jakąś panię i też Fordem Transitem . Ten niezrównoważony kierowca powinien robić psychotesty co tydzień .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lspiej ci sie zrobilo

Jak dodałeś ten materiał?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bully

Na pewno wiózł dzieci w dzień wolny o tej porze. Ale warto zaistnieć na necie i spróbować donieść na kogoś. Przykre masz życie współczuję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry