Widok

Tani pedicure - Gdynia ????????

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Kobietki, jak w temacie, podpowiedzcie gdzie można się wybrac na pedicure, ale do 50 zl ? ;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proponuję do własnej łazienki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Życie tak sie poukładało, ze urodziłam się bez rąk ..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale tylko Gdynia wchodzi w rachubę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ew. trójmiasto, ale wolałabym Gdynię ;0
ja robię w domu jestem z Gdańsk Zaspa koszt 40 zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie w Sopocie cena 55zł, frezarką, z malowaniem paznokci.
Zapraszam ,http://rozany-ogrod.pl/
ciekawe co to za pedicure za 50 zł. masakra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zawsze to lepiej o 15zł , albo gorzej o 25zł, prawda? Po prostu mam własny lokal i dlatego mogę obniżyć cenę usług,a kąśliwe uwagi można sobie darować, prawda? przecież nie chodzi nam o to,żeby złośliwie komentować wpisy, ale pewnie to forma rozrywki dla niektórych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z całym szacunkiem, ale czy w pedicure za 50 zł czy 40 zł beda Panie miały jednorazowe reczniczki, rekawiczki, pilniczki, kapturki do frezarki, separatory do stop, klapki japonki dla klientki, wkłady do miski do moczenia stop, profesjonalna sol do moczenia a nie z biedronki czy bielendy, peeling do stop, profesjonalne lakiery (baza, lakier, utwardzac + wysuszac lakieru), który bedzie sie trzymał mninium 3-4 tygodnie. Do tego maska czy masaż stop. Pedicure profesjonalny trwa ok. 1 godzine wiec moje pytanie komu sie to opłaca? NIe mowie o kawce, herbatce, gazetce i cos słodkiego do kawki:) Słysze od klietek o pediurach za 40 -50zł raz poszły "bo taniej" i nawet moczenia stop nie bylo, malowanie lakierami golden rose i tarkowanie stop. Tak to faktycznie mozemy zrobc zabieg we własnej łazience. NIestety tak jest i było od zawsze, ze za kompetencje, jakos i wykonanie trzeba zapłacic troszke wiecej. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hm, targować się, czy nie? nie, nie będę.Najlepiej się przekonać osobiście jak wygląda prawdziwe pedicure, zapraszam więc do mojego gabinetu w Sopocie, trwa on nieco dłużej bo 1,5 godziny i nie tarką, ale frezarką.usuwam także specjalnym wiertełkiem "odciski"
Cena jak już wcześniej podałam wynosi 55zł.
pozdrawiam
Kashmir Spa Jako Profesjonalista zgadzam się z Panią.
Dobry zabieg kosztuje ,produkty i jednorazowe materiały także. Ktoś Kto robi pedicure po kosztach oznacza dla mnie jedno brak klientów.Ja osobiscie bym się bała . U mnie pedicure trwa 2 h (ale ja to dopieszczam swoje klientki ;)) oczywiscie wiedza za co płacą. Ale nie za 50 zł .Bez przesady
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
:) Jesli klientka przychodzi systematycznie to nie ma potrzeby 2 godz. Oczywiscie klientki sa "dopieszczane", ale pamietajmy a nie czas jest wyznacznikiem dobrego zabiegu:)
Czas też ,czas też :) nie można robić szybko i dobrze mija się to z celem ,uważam że 1 h to za mało na pedicure (bez względu na doświadczenie jakie ma pedicurzystka) Większość klientek lubi jednak być"dopieszczone" zwłaszcza ,że płacą nie małe pieniądze :) Jakość i spieszenie się nigdy nie idzie w parze.(zależy jeszcze co w swojej ofercie pedicure ma dana firma) Punkt widzenia lezy od punktu siedzenia ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no dwie godziny na pupie to nie wygodnie, nawet po pół h w autobusie ;)
Dwie godziny ok przecież lakier też musi wyschnąć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Schniecie lakieru nie licze do czasu wykonywana zabiegu tak to mozemy i 3 godzny liczyc. Jesli jest ciepło to lepiej wrocic w japonkach lub w czasie schniecia poczytac gazetke, ale to nie czas wykonywania zabiegu:) NIe o czasie byl ten post:)

Inne tematy z forum Dąbrowa

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry