Widok
Tanie spanie w Trójmieście
Opinie do artykułu: Tanie spanie w Trójmieście.
Jeśli na wakacje przyjeżdża rodzina, a nie możesz gościć jej u siebie, sprawdź, gdzie może tanio nocować. Choć w czerwcu słowo "tanio" nabiera innego znaczenia, bo nawet akademiki podnoszą ceny.Na jaki nocleg może pozwolić sobie statystyczny Kowalski, który wraz z żoną i dwójką przyjeżdża do Gdańska na rozgrywki Euro 2012? Zakładając, że wraz z żoną zarabiają średnią krajową, mają do dyspozycji ok. 1250 zł na osobę. Jeśli całe pensje chcą przeznaczyć na pobyt w Trójmieście, do wyboru mają ...
Jeśli na wakacje przyjeżdża rodzina, a nie możesz gościć jej u siebie, sprawdź, gdzie może tanio nocować. Choć w czerwcu słowo "tanio" nabiera innego znaczenia, bo nawet akademiki podnoszą ceny.Na jaki nocleg może pozwolić sobie statystyczny Kowalski, który wraz z żoną i dwójką przyjeżdża do Gdańska na rozgrywki Euro 2012? Zakładając, że wraz z żoną zarabiają średnią krajową, mają do dyspozycji ok. 1250 zł na osobę. Jeśli całe pensje chcą przeznaczyć na pobyt w Trójmieście, do wyboru mają ...
Tak, serio?
Tak się składa, ze mieszkam dokładnie 100m od plaży. Wiesz dlaczego rano jest względnie czysto? Są dwa powody: 1. Osoby zbierające już w czasie tych popijaw butelki zwrotne 2. Osoby zatrudnione do porannego sprzątania plaży. Względnie czysto, ponieważ w obrębie śmietników dalej jest syf, często pobite szkło itp. Dodatkowo spanie na plaży niesie za sobą śmieci po żywności i wiele wiele innych. Coś jeszcze, geniuszu? Twój podpis mówi sam za siebie - "Jaro"...
Trzeba polecić http://www.forcamp.pl/czemu-warto-wybrac-nocleg-w-gdansku/ fajne pokoje i miła obsługa.
moja rodzina zawsze spi u mnie. Nawet jak sie im mowi, ze jest ciasno, moze cos wynajma, to oni zawsze tylko na 2-3 dni, katem sie przespia, luksusow nie potrzebuja. Nami sie nie przejmujcie, my bedziemy zwiedzac. A pozniej pakuja sie na caly tydzien, non stop siedza w domu, bo nogi bola. Z wlasnych planow nici, bo goscie maja w d*pce to, ze komus psuja szyki. A jak powiesz wprost, ze nie tak sie umawialismy to obraza majestatu. Za to spokoj w kolejnym sezonie:)
tak miałam od kiedy przeprowadziłam się do Gdańska (czytaj nad morze). Każde wakacje miałam gości siedzących na głowie.
Aż w końcu powiedziałam wszystkim, że na wakacje wynajmuje "kwatery" i zarabiam na pozostały rok. I jeżeli przyjadą to po prostu zabiorą mi mój zarobek, a przecież od nich nie będę brała pieniędzy. Rodzina wie, że ogólnie to cienko przędę i dali mi spokój ;)
Aż w końcu powiedziałam wszystkim, że na wakacje wynajmuje "kwatery" i zarabiam na pozostały rok. I jeżeli przyjadą to po prostu zabiorą mi mój zarobek, a przecież od nich nie będę brała pieniędzy. Rodzina wie, że ogólnie to cienko przędę i dali mi spokój ;)
gratulację towarzysze z POrtalu
kilka tysięcy ludzi przemaszerowało w centrum gdynii
w obronie wolności słowa i TV Trwam
a u was cisza
co innego jak by się zebrało osób by zdjąć majtki publicznie
oooo o takim wydażeniu byłoby głośno na dwa tygodnie wcześniej
byłyby zapowiedzi i zaproszenia
z okazji tak ważnego "eventu"
ps. przy okazji gratuluję milicji która dzielnie ignorowała (a może wspołpracowała?)kilku prowokatorów którzy przez całą trasę prowokowali tłum obelgami. gwizdami i głupimi tekstami
kilka tysięcy ludzi przemaszerowało w centrum gdynii
w obronie wolności słowa i TV Trwam
a u was cisza
co innego jak by się zebrało osób by zdjąć majtki publicznie
oooo o takim wydażeniu byłoby głośno na dwa tygodnie wcześniej
byłyby zapowiedzi i zaproszenia
z okazji tak ważnego "eventu"
ps. przy okazji gratuluję milicji która dzielnie ignorowała (a może wspołpracowała?)kilku prowokatorów którzy przez całą trasę prowokowali tłum obelgami. gwizdami i głupimi tekstami
Ale po co pisać o ludziach, do których nie docierają logiczne argumenty, bo uważają, że "ich prawda" to jedyna prawda i koniec? W dodatku przesiąknięci nienawiścią do wszystkiego, co ma inne zdanie niż oni...
Nawet w twojej wypowiedzi, kolego, to widać- jest pełna nienawiści. Dla normalnych, świadomych ludzi jesteście najwyraźniej mniejszą ciekawostką, niż celebryta bez majtek, o którym piszesz... Mnie przykładowo w ogóle nie interesują "newsy" o waszych przemarszach, i co teraz, rzucisz na mnie klątwę?
PS. TV Trwam nie ma kasy, żeby spełnić wymogi koncesyjne, nikt im nie zabiera dostępu do eteru, niech zapłacą jak inni, a nie krzykiem chcą dostać...
Nawet w twojej wypowiedzi, kolego, to widać- jest pełna nienawiści. Dla normalnych, świadomych ludzi jesteście najwyraźniej mniejszą ciekawostką, niż celebryta bez majtek, o którym piszesz... Mnie przykładowo w ogóle nie interesują "newsy" o waszych przemarszach, i co teraz, rzucisz na mnie klątwę?
PS. TV Trwam nie ma kasy, żeby spełnić wymogi koncesyjne, nikt im nie zabiera dostępu do eteru, niech zapłacą jak inni, a nie krzykiem chcą dostać...
aby podrożować bardziej potrzebny jest czas niż kasa
O czym jest w ogóle ten artykuł?
Jak kto ma kasę to ma wybór od campingów do luksusowych hoteli, zalęzy ile tej kasy chce przeznaczyć.
Jak kto nie ma kasy to pozostaje mu biwakownie na dziko, gdzekolwiek plaże, lasy jest tego sporo w trójmieście wcale tak nie ścigają póki co, lub klatkoskie w razie pogorszenia pogody.
Nie ma prablemu.
Jak kto ma kasę to ma wybór od campingów do luksusowych hoteli, zalęzy ile tej kasy chce przeznaczyć.
Jak kto nie ma kasy to pozostaje mu biwakownie na dziko, gdzekolwiek plaże, lasy jest tego sporo w trójmieście wcale tak nie ścigają póki co, lub klatkoskie w razie pogorszenia pogody.
Nie ma prablemu.
Kretyński rachunek
"Zakładając, że wraz z żoną zarabiają średnią krajową..." czyli jak oni to liczą...?
ja zarabiam 1200 na reke i jestem singlem, czemu nikt nie bierze takich jak ja pod uwagę tzn zawsze ktoś to oblicza pod względem "średniej krajowej" która wynosi ile... 4000zł na reke?
Jak pomyśle o tej całej "średniej krajowej" to mnie normalenie nosi...
ja zarabiam 1200 na reke i jestem singlem, czemu nikt nie bierze takich jak ja pod uwagę tzn zawsze ktoś to oblicza pod względem "średniej krajowej" która wynosi ile... 4000zł na reke?
Jak pomyśle o tej całej "średniej krajowej" to mnie normalenie nosi...
Zakładając, że wraz z żoną zarabiają średnią krajową, mają do dyspozycji ok. 1250 zł -bezczelność i buta ,piszecie abstrakcje o zielonej wyspie,po co?skoro jest skrajnie inaczej,dlaczego nie traktujecie czytelnkiów i żyjecie w tumanie propagandy?przecież nikt w waszej redakcji nawet tak nie zarabia...
za darmo na całym świecie
http://www.couchsurfing.org - można za darmo nocować u ludzi w domach, dotyczy to całego świata. Polecam, bo sprawdzone w wielu miejscach!