Widok

Taniec nowoczesny

Czesc wszytskim. Mam prozbe. czy moglby mi ktos polecic jakas szkole tanca nowoczesnego w gdansku? Oczywiscie nie dla zaawansowanych!;) Bede wdzieczny. Pozdrwiam. Marcin
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co rozumiesz poprzez taniec nowoczesny?? disco?? hip-hop??

kol. alfabetyczna ;)
Dance Vision (show-dance)
Doshiva Dance (hip-hop, funky, street-jazz)
Enzym (hip-hop)
Mirage (hip-hop, disco)
OldBreak (hip-hop)
Rytm (disco, show-dance)
Smoothe Moves (ragga, hip-hop)
ToHo (freestyle)
White-Slide (hip-hop)

Jeżeli jakiś styl przy kimś pomyliłam to przepraszam ;)
Czesc. sprawdzilem to co mi przeslalas. Zainetresowal mnie jedynie dance vision, tylko ze: po pierwsze sa troche za drodzy a po drugie nie do konca pdpowiada mi styl nauki. Czy znasz moze cos mniej 'powaznego'. Nie zalezy mi na tym zeby grupa byla bardzo znana albo zeby wyjezdzala co weekend na jakies pokazy! Wrecz przeciwnie nie bardzo mam na to czas. Zalezy mi raczej na jakiejs mniejszej grupce (do 20 osob). Jesli znasz cos co spelniloby te wygorowane wymagania... to naprawde bede wdzieczny za pomoc!!! Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
ja chodze na zajecia na oruni , to prowadzi doshida i uczymy sie wszytskeigo od podstaw, jest super.polecam, w sumei mozna przyjsc i sprobowac i nie wrocic jak sie nie spodoba :)a jak sie zostanie to oplata jest symboliczna. jak dla mnie jest ok
czesc czy moglabys dac mi na CIebie jakies namiary. Moze byc meil. bede wdzieczny
www.doshivadance.friko.pl :) zapraszamy :D
WWW.TANIEC-TELEDYSKOWY.BLOG.ONET.PL
Ja tancze w dance vision i tam jest fajnie polecam :D
"fajnie" to pojęcie względne.... chodziłaś gdzieś jeszcze? możesz z czymś porównać.... może gdzie indziej jest FAJNIEJ
pozdr.
Byłabym wdzięczna gdybyście przesłali mi adresy szkół o których tu mowicie :) tej w Oruni tez bo piszecie ze mozna wapsc itd.a ja wlasnie chce wpasc tylko musze znac adres:P z góry wielkieee przeogromniaste dziękiii :*:*

Inne tematy z forum Hobby

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

do góry