Widok
Tarasy Bałtyku
Inwestycja powstała w bezpośrednim sąsiedztwie Parku Reagana. Mieszkańcy mają tuż obok domu ścieżki rowerowe, trasy do joggingu, place zabaw. Rowerem szybko można stąd dojechać na słynne molo w Sopocie bądź do centrum Gdańska.
W zasięgu niewielkiej wycieczki rowerowej od inwestycji znajdują się również najważniejsze centra biznesowe i handlowe Trójmiasta, Stadion Energa, hala Ergo Arena, sopocki hipodrom, korty tenisowe, marina, klub żeglarski.
Zaletą apartamentów w tym miejscu jest ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
znow budynek alcon z niedostateczna iloscia miejsc parkingowych. bo uslugi.... ludzie. dajcie te parkingi wkoncu. zobaczcie co w awiatorze sie dzieje. do administracji ciagle maile przychodza ze lokatorzy parkuja byle gdzie bo nie ma gdzie auta postawic. a miejsca w halach sprzedane i wiekszosc miejsc pusta
Nie będą to lokale do spokojnego życia dla mieszkańców . Raczej hotelowiec dla turystów . Usytuowany przy dużym skrzyżowaniu z wiecznie zakorkowaną drogą zieloną która po rozbudowie będzie generowała jeszcze większy hałas i zanieczyszczenie powietrza.
Mieszkałem w sąsiednim Horyzoncie ,gdzie goście w lecie wymieniali się co tydzień i całe lato to wieczna udręka w dzień i po nocach .
Mieszkałem w sąsiednim Horyzoncie ,gdzie goście w lecie wymieniali się co tydzień i całe lato to wieczna udręka w dzień i po nocach .
Myślę, że będą tam w większości luksusowe apartamenty wakacyjne, do własnego użytku ich właścicieli, (nie na wynajem). Problem zakorkowanych ulic raczej nie będzie dotyczył mieszkańców apartamentowca. Auto przez dwa tygodnie może bez ruchu spokojnie stać w garażu podziemnym, bo zarówno wypoczynek (plaża) jak i potrzeby zaopatrzeniowe można zaspokoić "z buta".
Tarasy Bałtyku
Inwestycja powstała w bezpośrednim sąsiedztwie Parku Reagana. Mieszkańcy mają tuż obok domu ścieżki rowerowe, trasy do joggingu, place zabaw. Rowerem szybko można stąd dojechać na słynne molo w Sopocie bądź do centrum Gdańska.
W zasięgu niewielkiej wycieczki rowerowej od inwestycji znajdują się również najważniejsze centra biznesowe i handlowe Trójmiasta, Stadion Energa, hala Ergo Arena, sopocki hipodrom, korty tenisowe, marina, klub żeglarski.
Zaletą apartamentów w tym miejscu jest ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji