Widok

Targi Rzeczy Ładnych

Targi Rzeczy Ładnych Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Targi Rzeczy Ładnych , 12 kwietnia 2025 - 13 kwietnia 2025 godz. 11:00 - 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To powinno być zakazane - masa kolorowych śmieci

Tony plastiku z którym powinniśmy walczyć a nie promować.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 17

zrezygnuj z diety pudełkowej .... setki nieogarów nie potrafiących kanapki zrobić ani ziemniaczka ugotować generują dziennie 10 ton plastiku w postaci pudełek !! czemu tu ekologia sie nie liczy
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesteś kotem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hejcik z rana jak śmietana.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zapłać żeby płacić - nie no spoko, i jeszcze jakiś kundel mnie obszczeka - o niczym innym nie marzę
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

Nie sądzę

Zauważ że tego typu pomysły zawsze powstają tylko przy okazji słabych eventów lokalnych. Targi, parki iluminacji i inne tego typu badziewia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Płacenie za wejście do sklepu ;)

To może łyknąć tylko obecne pokolenie.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam placić za bilet wstępu ? A za co ? Już raz płaciłem jak były gady i płazy.

I powiem tak. Nigdy więcej nie zaplacę. W każdym centrum jest sklep zoologiczny a w nim więcej zwierzątek niż na tych badziewiastycj pseudo targach i za darmo.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

ahahahha bilet do sklepu :D
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

identyko jak w filmie "Konsul"

Tam trzeba było zapłacić za to żeby być zatrudnionym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Targi

Byłam na targach płazy i gady i porażka , zapłacić za to, żeby zobaczyć zwierzaki w pojemnikach, więcej można zobaczyć w pierwszym lepszym sklepie zoologicznych a nie płaci się za wejście.
Zmieńcie to bo to przesada już, żeby zapłacić za wejście do sklepu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

100 zl za wejście z rodziną i psem?!!!

21,50 zł za osobę + płatny paring i rzeczy z cenami z kosmosu. Pozdrawiam mnie tam nie zobaczycie. Byłem w zeszlym roku ogólnie impreza spoko ale teraz jak mam przyjść z rodziną i zapłacić 100 za samo wejście to ja wolę pójść na plażę na dobrego gofra. A i dla pieska coś dobrego spadnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idę na targi

Wszystkim malkontentom życzę miłego dnia :) Siedźcie dalej na tyłku w domu i narzekajcie. Nie potrzebujemy waszej złej energii na targach, akysz!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko narzekanie i narzekanie. Nie chcesz nie idziesz. Ja nie komentuje że siedzisz w domu czy jesteś za darmo w Fashion House. Skoro ludzie idą to mają taką potrzebę, ochotę. Skorą chcą płacić to co się podniecacie. Taki jest współczesny świat i te wasze wpisy i mój niczego nie zmieni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rozrywka

Kizo × Bletka (5 odpowiedzi)

TAXI, HERO, 100 BPM - te hity na pewno znacie na pamięć! Kizo x Bletka ruszają w trasę koncertową...

Cyrk Astoria (9 odpowiedzi)

Zapraszamy do Cyrku Astoria!Gdańsk, ul. 3 Maja (obok Placu Zebrań Ludowych).Jesteśmy w Gdańsku od...

Andrzej Piaseczny - The Best Of (11 odpowiedzi)

Andrzej Piaseczny, jeden z czołowych polskich wokalistów, wystąpi 9 listopada 2025 roku w Starym...

do góry