Widok
tak, bo tam chodzi tylko o reklame firm, i nie powinno nazywac sie to targami pracy :)
bylem tez na takich targach z 7-8lat temu i bylo calkiem podobnie, nic sie nie zmienilo, no moze dodali te pomoce w postaciu ulotek, albo pania ktora kieruje do salki a,b
w tym roku poszedlem tylko dlatego, ze uwazalem ze po takim czasie moze sie cos zmienic, a robote mam za najnizsza krajowa.. wiec.. poszukuje.. szkoda mi tylko dnia wolnego, ktory poprostu zmarnowalem
bylem tez na takich targach z 7-8lat temu i bylo calkiem podobnie, nic sie nie zmienilo, no moze dodali te pomoce w postaciu ulotek, albo pania ktora kieruje do salki a,b
w tym roku poszedlem tylko dlatego, ze uwazalem ze po takim czasie moze sie cos zmienic, a robote mam za najnizsza krajowa.. wiec.. poszukuje.. szkoda mi tylko dnia wolnego, ktory poprostu zmarnowalem
Ukraińcy zarabiaja na ukrainie po 300 - 400 zł. miesięcznie. Zarobienie w Polsce ok. 2 tyś. to kupa szmalu. Więc nie dziwcie się że skoro Polacy nie chcą pracować za 2 tys. to Ukrainiec weźmie taką pracę. Więc nie mówcie że jak nie ma chętnych za tak niskie pieniądze to pracodawca zrobi podwyżki . Najpierw musi zabraknąć ukraińców wtedy ewentualnie pracodawcy dali by zarobić polakom.
Jeśli rozglądasz się za robotą, to ja kiedyś dorabiałam jako hostessa z https://hostessy-agencja.pl/praca/ i było super. Fajni ludzie, dobra atmosfera, a do tego można nieźle zarobić. Polecam sprawdzić!