Posiłek pierś z kurczaka z warzywami. Brokuł był wysuszony, nie wypieczony, po prostu wysuszony. Nie cały, na kilka kawałków, z których składał się bukiet smażonych warzyw, dwa kawałki po prostu były suche, czyli niejadalne, bo to przypomina rzucie papieru. Przyszliśmy przed gośćmi przy stoliku obok nas. Zamówienie złożyłem błyskawicznie, bo wcześniej sprawdziłem co jest w menu. Po zakończeniu jedzenia naczynia zabrano na czas ale z płatnością musieliśmy czekać aż... dokończą jeść inni goście obok, zostaną rozliczeni, wyjdą, i gdy pani, która nas prowadziła spojrzała na mnie, rozłożyłem ręce i powiedziałem, że jeszcze nie zapłaciliśmy. Przyszła z terminalem po kolejnych minutach, nie od razu. Zamówiłem za mało? Przepraszam! Gdy wcześniej po posiłku przekazałem w rozmowie, że kurczak był smaczny ale zastrzeżenia budził brokuł, to trochę niesmacznie zabrzmiała instrukcja, gdzie jest przycisk do napiwków. Wypadało w trybie przyśpieszonym pokazać jak po prostu... zapłacić. / Na pytanie o wodę, otrzymałem ofertę wody płatnej około 20zl. Czas oczekiwania na przygotowanie i podanie posiłku, deklarowany był na 15min , wyszedł 25-30min. Czuliśmy, że nieco przeszkadzaliśmy. 2sierpnia.