Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam wątek zamknięty Postanowiłem z narzeczoną pójść na obiad do tejże restauracji.Zamówienie...
~jako
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 listopada 2015

TRAGEDIA!!! wątek zamknięty Nie polecam nawet największym wrogom. Poszłam z rodziną na późniejszy obiad w...
~Głodna klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2015

Niesamowite i pełne uroku miejsce !!!! wątek zamknięty Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości serwowanych potraw i profesjonalnego...
~Krzysztof Łapiński
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 czerwca 2015

Polecam restauracje na zorganizowanie tam imprezy rodzinnej wątek zamknięty Witam. Organizowaliśmy niedawno przyjęcie komunijne naszego dziecka w tej...
~Ania
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 maja 2015

Marlena - opinia wątek zamknięty BRUDNO! BRUDNO! NIE POLECAM! Łazienka odrażająca, strasznie brudno! Bateria...
~Marlena
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 maja 2015

teresa - opinia wątek zamknięty wspaniała impreza, której jak goście twierdzą zgodnie nie sposób zapomnieć,...
~teresa
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2015

Dziękujemy wątek zamknięty Od 4 lat spędzamy z rodziną w restauracji Nadmorskiej święta Wielkianocne....
~Ela
-

dodano: 5 kwietnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Restauracja świetna! Bardzo dobre jedzenie, pyszna rybka! Sympatyczna...
~A.
-

dodano: 12 marca 2015

natalia wątek zamknięty Absolutnie nie polecam. Bylam chyba ze 3 razy w tej restauracji... pierwszy...
~Natalis
-

dodano: 8 marca 2015

Sylwester 2014 wątek zamknięty W tym roku miałam okazje spędzić sylwester ze znajomymi w Nadmowrskiej...
~Izabela
-

dodano: 4 stycznia 2015

Nie polecam wątek zamknięty W tawernie byłam z rodziną w sierpniu 2014. Okolica super, ale to wszystko....
~Marlena
-

dodano: 7 października 2014

NIe polecam wątek zamknięty Miałem okazję dzisiaj być w w/w lokalu po raz pierwszy i najpewniej ostatni....
~Radek z Gdańsk
-

dodano: 30 września 2014

Super miejsce na organizację przyjecia okolicznościowego wątek zamknięty Organizowałem w tym lokalu przyjecie i jestem bardzo zadowolony. Sprawna i...
~rivart
-

dodano: 30 września 2014

Zdecydowanie nie polecam wątek zamknięty Straszne braki w i tak krótkim menu, dostarczanie potraw dla grupy z...
~JM
-

dodano: 8 września 2014

Miejscowy wątek zamknięty Wybraliśmy to miejsce na nasze wesele. Organizacja, jakość potraw oraz ich...
~Piotr
-

dodano: 12 sierpnia 2014

Polecam wątek zamknięty Organizowaliśmy uroczysty obiad weselny w Tawernie Nadmorskiej. Jeżeli chodzi...
~Tomek
-

dodano: 11 lipca 2014

Najgorsza restauracja w jakiej byłam wątek zamknięty Otrzymałam inną potrawę niż zamawiałam. Zamówiłam potrawę z purre brokułowym,...
~klientka
-

dodano: 15 maja 2014

TRAGEDIA! wątek zamknięty OBSŁUGA: długo czekaliśmy na złożenie zamówienia i na potrawy, pan przy...
~Dominika
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 lutego 2014

Jestem zachwycona POLECAM! wątek zamknięty W czerwcu z mężem braliśmy ślub i organizowaliśmy dla najbliższej rodziny...
~Marta
-

dodano: 3 stycznia 2014

wesele 17.08.2013 wątek zamknięty Jeżeli ktoś kiedy by się zastanawiał gdzie zrobić wesele to tylko w Tawernie...
~Sylwia
-

dodano: 11 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry