Widok

Techno

Gratuluję miastu wydania zgody na techno vixę, która ma trwać do piątej rano. Czyżby osoby zatrudnione w urzędzie nie wpadły na to, że hałas będzie niósł się dalej? W Nowym Porcie nie idzie zasnąć przez te dudnienie. Grunt, że setki osób skorzystają z tej imprezy, narobią syfi dookoła terenów stoczniowych i wrzucą fotki na insta! Wczoraj odbył się koncert na stadionie w Letnicy dla dziesiątek ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie

Jedyna sensowna odpowiedź!! Kiedy mają grać koncerty na dworzu jak nie latem? Przez całą praktycznie jesień i napewno zimę nie ma koncertów na dworze więc jest cisza. A teraz koncerty są raptem przez 3 może 4 miesiące i co jakiś czas ale wiecznie źle.
Chcesz się wyspać? Do piachu zapraszam. Kolejna sprawa są zatyczki do uszu więc rozwiązań jest sporo. A jak to nie pomoże do szałasu w środku lasu ( chociaż pewnie i tam będą przeszkadzać odgłosy zwierząt).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

To dudnienie
Te dudnienia

Nie dziękuj.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może pani Marzenka jak będzie popijać poniedziałkową kawusię w pracy to przeczyta i doda dwa do dwóch, że chyba serdeczni gdańszczanie nie są wdzięczni za taką formę "rozrywki".
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Skoro tak myślisz

To co ten raport da? Autor popłacze sobie, wy potwierdzicie i dziękuję, dobranoc
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Spać nie idzie, czy to wydział kultury wydał zgodę na takie gó....

Dzwońmy wszyscy w poniedziałek do urzędu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Serio? Troskliwe misie przyjadą i powiedzą, że koniec imprezy czas do domu? W jakim ty świecie żyjesz...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale tłucze!

Plomba mi zaraz wypadnie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dudni, że aż mózg rozsadza. Przestańcie!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja bym była za, w końcu może byłaby szansa na srn w normalnych warunkach. Xd. Zawsze słyszę no ale ludzie chcą się bawić itp. To niech idą do klubu....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyspać się

To można dopiero w grobie xD
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Gdyby faktycznie Tobie to przeszkadzało

To byś oficjalnie sprawę załatwił, a nie pisał raporty
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 18

O, techno do lasu, wiewiórki straszyć.
Tylko nie narzekaj jutro, że autobus/tramwaj opóźniony, bo kierowca niewyspany xD xD xD albo jak chirurg przyszyje tobie ucho do tej drugiej głowy, bo się pomylił. xD xD xD xdddddddd
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Niech się bawią", a może "niech się wyśpią inni ludzie"? Ja nie mówię, że impreza nie ma prawa się odbywać i mnie przeszkadza sama w sobie. Mnie przeszkadza hałas. Osoby, które tam są nie są chyba głuche. Zawsze może lecieć muzyka (493729h non stop), z poszanowaniem dopuszczalnych dB w mieście.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Popierdółki!?

Sam jesteś popierdółka!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam wrażenie

Że dla was Polska to jedyne państwo na świece, które powinno być w każdy dzień tygodnia po godzinie 21 odłączone od prądu żeby każdy mógł się wyspać. Jak w lesie normalnie xD
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 24

Techno to było w latach 90tych

Teraz jakieś popierdółki
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi nie przeszkadza

Niech się bawią
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 94
do góry