Widok
W Tęczowej od lat trzeba zapisywać się z dużym wyprzedzeniem, a na miejsce zaczekać. To po prostu bardzo dobra placówka i dlatego jest komplet dzieci. Warto wrzucić wyszukiwanie - wątków o tym przedszkolu było już kilka.
Moje młodsze dziecko chodziło tam 3 lata, lepszego miejsca do rozwoju nie można sobie wyobrazić, a porównanie mam - starszy syn chodził do Novello (Niezapominajka i kilka innych nazw przez lata) - to było nieporozumienie.
Moje młodsze dziecko chodziło tam 3 lata, lepszego miejsca do rozwoju nie można sobie wyobrazić, a porównanie mam - starszy syn chodził do Novello (Niezapominajka i kilka innych nazw przez lata) - to było nieporozumienie.
zapisy do teczowej byly duze bo do rok wstecz nie bylo lepszego wyboru, byla jedyna placowka w baninie z jakimis normami . teraz sie pootwieralo tego troche i sie poluzowalo. p. kruszynscy zajmuja sie transportem i przy okazji otwieraja fiku miku na dąbrowej . ale czy bedzie dobre sie okaze. wysztkie w baninie placowki sa fajne , oprocz niezapominajki i malusz..a . wiec w ktorym bedzie miejsce prosze zapisywac .