Opinia o szlifierni w Sopocie Włodzimierz Hruzdowicz.
Tragiczna obsługa klienta. Prowadzę warsztat aut terenowych od wielu lat i staram się być rzetelny. Do pana Hruzdowicza oddawałem głowice parę razy. Usługi były wykonywane na akceptowalnym poziomie. Dwa tygodnie temu oddałem głowicę 6 garów z Jeepa XJ 4 L do splanowania i obróbki zaworów. Od razu głowica miała być sprawdzona pod kątem gniazd i prowadnic zaworowych. Prosiłem o wycenę i kontakt jak najszybciej gdyż klient chciał jechać na wakacje. Oczywiście musiałem sam zadzwonić po tygodniu aby się dowiedzieć że wszystko jest ok i będzie gotowa za tydzień czyli dzisiaj. Dzisiaj dzwonię i dowiaduję się że gniazda są do wymiany i będzie to olbrzymi koszt 100 zł od sztuki. Szlag mnie trafił bo klient wyjeżdża za dwa dni. Pan Hruzdowicz skrajnie olewa wieloletniego klienta . Nie polecam nikomu bo to tragedia. Mój klient jak się dowiedział że nie pojedzie autem na urlop to myślałem że telefon odgryzie. Po prostu wściekł się bo wyprawa Jeepem miała być głównym elementem tego urlopu. Obiecałem panu Hruzdowiczowi że zrobię mu taką antyreklamę jakiej nikt mu jeszcze nie zrobił, może zrozumie że o klienta trzeba dbać.

wypowiedź zmoderowana ( 2020-07-23 07:01:13)