Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michau - opinia wątek zamknięty Naprawde mile spędzony czas. Super Kadra ! Jednym słowem GORĄCO POLECAM !!!
~Michau
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 1 grudnia 2012

nietuzinkowa oferta, świetni animatorzy! wątek zamknięty Kazdy, kto lubi aktywny wypoczynek powinien skorzystać z obozu z psimi...
~MaWi
-

dodano: 24 listopada 2012

Rewelacyjni!!! wątek zamknięty Zarówno kadra jak i organizacja wyjazdów jest rewelacyjna! Na tych wyjazdach...
~Kasia
-

dodano: 24 listopada 2012

super wątek zamknięty takiej propozycji oczekiwaliśmy- wreszcie dzieci i młodzież mogą spędzić...
~Franciszek
-

dodano: 23 listopada 2012

Najlepsze Wakacje w Życiu wątek zamknięty Rewelacyjna kadra! Czas wypełniony od rana do wieczora- nie nudziłam się ani...
~Miśka
-

dodano: 23 listopada 2012

wreszcie!!! wątek zamknięty Bardzo polecam! pełen profesjonalizm, dużo pozytywnej energii ładują w...
~mart
-

dodano: 22 listopada 2012

Agusza - opinia wątek zamknięty Bardzo rzetelna Firma, naprawdę polecam
~Agusza
-

goraco polecam wątek zamknięty bardzo ciekawa propozycja dla spędzenia ferii przez dzieciaków-zachęcam do...
~bozenka
-

Super oryginalne pomysły na obozy wątek zamknięty Witam, moja córka była bardzo zadowolona, ja równiez i na pewno skorzystam z...
~Mycha
-

Godne polecenia :) wątek zamknięty Solidna firma, odpowiedzialni ludzie. Dzieciaki bardzo zadowolone.
~Piotr&Ania
-

Super Ekipa, Polecam! wątek zamknięty Fajni, kreatywni odpowiedzialni ludzie, pełni entuzjazmu dla swojej pracy....
~rob
-

Mariusz i Ela - opinia wątek zamknięty Polecam goraco! Wraz z rodzinka bralismy juz udzial w wydarzeniach...
~Mariusz i Ela
-

Profesjonalna obsługa, ciekawe propozycje wątek zamknięty Fajni, kontaktowi ludzie, dobra opieka dla dzieciaków i ciekawe programy....
~Beata
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry