Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Duże porcje wątek zamknięty Smaczne i duże porcje, dobre ceny.
~Kebabożerca
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 listopada 2017

genialny kebab wątek zamknięty Super, wprost genialny kebab, nie jadłem tak dobrego, w samej Turcji nie...
~jarek (jarecki)
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 3 listopada 2017

Anna wątek zamknięty Bardzo smaczny kebab. Polecam!!! Gratulacje.
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 30 października 2017

Dobry kebs wątek zamknięty Polecam każdemu wizytę w tym miejscu :)
~dawid
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 października 2017

Kebab ok, reszta mniej wątek zamknięty Kebab naprawdę dobry, nie tłusty. Szybko przywieziony. Natomiast nie dowiesz...
~Ludzik
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 października 2017

Bardzo dobry Kebab wątek zamknięty Mięso (drobiowe) super wypieczone, dobrze doprawione bez żadnych odpadków,...
~Sakada
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 maja 2017

Karwińskie pychotki wątek zamknięty Bardzo dobry kebab. Często tam wracam. Ceny przystępne i przemiła obsługa....
~Filut
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 marca 2017

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Zamawiam cyklicznie kebab z frytkami i rollo. Naprawdę polecam. Jeden z...
~Karolina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 maja 2016

POLECAM wątek zamknięty Zamawiam stamtąd bardzo często i nigdy nie miałem sytuacji wymienionych...
~Jan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 listopada 2015

Stefan wątek zamknięty Kocham to miejsce i żarcie! Jest bardzo smaczne, chrupiące i soczyste....
~Stefan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lipca 2015

Nie polecam! wątek zamknięty Kebab przyjechał do mnie po 30 minutach, po czym Pani stwierdziła, że nie ma...
~Szymon
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lutego 2015

FUJ!!!!!!! NIE JEDZCIE TEGOOOOO!!!!!! wątek zamknięty po 1. cena za dowoz dwie ulice dalej to chyba jakiś żart.... po 2....
~OLA
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 maja 2015

polecam wątek zamknięty Zamówiłem dwa kebaby i zapiekanke i naprawdę polecam bardzo dobry dobry. Od...
~bogdan
1

dodano: 17 lutego 2015

Jedzenie fatalne nie polecam wątek zamknięty Zamówiliśmy kebab, zapiekankę i frytki pierwszy i ostatni raz. Kebab wstrętny...
~Hania
1

dodano: 13 października 2014

z takim traktowaniem klienta nigdy nigdzie się nie spotkałam wątek zamknięty nie jestem w stanie ocenić jakości kebaba,gdyż nie było dane mi go...
~MM
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 grudnia 2013

Tele-Kebab Wielkopolska wątek zamknięty Musze podzielic sie z Wami moim odczuciem na temat dawnego Tele-Kebabu (...
~Zniesmaczony
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 12 grudnia 2013

polka - opinia wątek zamknięty polecam. kebab pyszny, na wynos- super przygotowany, a mięso bardzo dobre
~polka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 lipca 2012

tele srebab !!!! wątek zamknięty fuj fuj i jeszcze raz fuj. takiego swinstwa jeszcze w zyciu nie kupilam....
~kasia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 lipca 2012

Przypadkiem wątek zamknięty Trochę przypadkiem zaszedłem i żałuję. tak tłustego mięsa w kebabie nigdy nie...
~Miro
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 stycznia 2012

... wątek zamknięty praca w obozie? jezeli jest sie palantem to wlasnie tak sie reaguje bo...
~pozdrowionka :)
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
29

26

wątków

do góry