Widok
Teletubisie = geje ???
A oto co przeczytalem przed chwila na onecie:
Czy to jest normalny kraj ?
Chyba trzeba ta chołotę wyrzucić na cztery wiatry bo niech zajmą sie do cholery najbardziej potrzebnymi rzeczami a nie dyskutowac czy telketubisie lub czy Bolek i Lolek to geje.
Czy to jest normalny kraj ?
Chyba trzeba ta chołotę wyrzucić na cztery wiatry bo niech zajmą sie do cholery najbardziej potrzebnymi rzeczami a nie dyskutowac czy telketubisie lub czy Bolek i Lolek to geje.
Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
tedik napisał(a):
> A oto co przeczytalem przed chwila na onecie:
>
>
>
>
> Czy to jest normalny kraj ?
> Chyba trzeba ta chołotę wyrzucić na cztery wiatry bo niech
> zajmą sie do cholery najbardziej potrzebnymi rzeczami a nie
> dyskutowac czy telketubisie lub czy Bolek i Lolek to geje.
>
Nie czytałem ale słuchałem wczorajszej rozmowy z Gertychem.
Nie dość, że te dzieciaki nie mają nic logicznego do powiedzenia oraz zainteresowania rozwiązaniem jakiegoś problemu to są wyjątkowo bezczelni stosując wmawianie tzw dziecka w brzuch.
Nigdy nie bedzie dobrym politykiem człowiek, który nie zna podstawowych zasad gospodarczych i jest rozczeniowy. To są cwaniaki, którzy chcą rozwalić wszystko i wszędzie. Cały pic polega na tym, że sami tego nie wymyślili tylko są sterowani przez innych i nie rozumieją dyskusji gdyż juz do zadanego pytania nie powracają.
Wszystko gdzieś wyrwane jakieś zdania z jakiś treści aby tylko zabłysnąć gdzieś przed kamerą.
> A oto co przeczytalem przed chwila na onecie:
>
>
>
>
> Czy to jest normalny kraj ?
> Chyba trzeba ta chołotę wyrzucić na cztery wiatry bo niech
> zajmą sie do cholery najbardziej potrzebnymi rzeczami a nie
> dyskutowac czy telketubisie lub czy Bolek i Lolek to geje.
>
Nie czytałem ale słuchałem wczorajszej rozmowy z Gertychem.
Nie dość, że te dzieciaki nie mają nic logicznego do powiedzenia oraz zainteresowania rozwiązaniem jakiegoś problemu to są wyjątkowo bezczelni stosując wmawianie tzw dziecka w brzuch.
Nigdy nie bedzie dobrym politykiem człowiek, który nie zna podstawowych zasad gospodarczych i jest rozczeniowy. To są cwaniaki, którzy chcą rozwalić wszystko i wszędzie. Cały pic polega na tym, że sami tego nie wymyślili tylko są sterowani przez innych i nie rozumieją dyskusji gdyż juz do zadanego pytania nie powracają.
Wszystko gdzieś wyrwane jakieś zdania z jakiś treści aby tylko zabłysnąć gdzieś przed kamerą.
Takie jest moje zdanie
Ryszard Zieliński
Ryszard Zieliński
Kasieńka napisał(a):
> Ten kraj jest lepszy, niż jaki kolwiek kabaret.
>
Warto było dożyć tych czasów
i na własne oczy wszystko to zobaczyć.
Kabaret kabaretem, ale czy ktoś zastanawia się w czasie wyborów nad kandydatem do sejmu.
Czy ktoś przychodzi na zebrania przedwyborcze i zadaje pytania po co on tam chce iść i co chce zrobić.
Moim pierwszym i podstawowym pytaniem jest jaką firmę chce przejąć jak zostanie posłem.
Reakcje są różne. Kiedyś to nawet wyrzucili mnie z takiego spotkania.
Czym kierują się wyborcy wybierając takich a nie innych posłów.
Głupotą i prawem tłumu to wiem, ale jeszcze czym?
Może już nic więcej nie ma w narodzie a póżniej wielkie niezadowolenie.
> Ten kraj jest lepszy, niż jaki kolwiek kabaret.
>
Warto było dożyć tych czasów
i na własne oczy wszystko to zobaczyć.
Kabaret kabaretem, ale czy ktoś zastanawia się w czasie wyborów nad kandydatem do sejmu.
Czy ktoś przychodzi na zebrania przedwyborcze i zadaje pytania po co on tam chce iść i co chce zrobić.
Moim pierwszym i podstawowym pytaniem jest jaką firmę chce przejąć jak zostanie posłem.
Reakcje są różne. Kiedyś to nawet wyrzucili mnie z takiego spotkania.
Czym kierują się wyborcy wybierając takich a nie innych posłów.
Głupotą i prawem tłumu to wiem, ale jeszcze czym?
Może już nic więcej nie ma w narodzie a póżniej wielkie niezadowolenie.
Takie jest moje zdanie
Ryszard Zieliński
Ryszard Zieliński