Widok

Telewizja NC+ w Baninie

Czy ktoś cz Was ma telewizję NC+?

Jak odbiór w Baninie i Wasze wrażenia? Jakies ostrzeżenia lub zachęta?
Canal +, nSport odbiera dobrze? Antena przy kominie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam mialem nc i zamienilem na polsat i zaluje. A odbior jest bardzo dobry bez zaklocen i w kazdej pogodzie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tu bardzie zależy od anteny i konwertera i ustawienia anteny. jeśli chodzi o jakość odbioru HD i sam dekoder to nc + bez porównania wygrywa z CP.

ja mam pełny pakiet bez premium czyli hbo i canal+ za 39 zł
z tego co mi wiadomo i nc i polsat korzysta z hotbirda wiec ustawienia dla obyhdwu powinny byc jednakowe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nc+ potem CP - antena na kominie, jak wiatr wieje to zakłócenia są na jednym czy drugi. Różnicy w jakości nie zauważyłem może dlatego, że mam starszy telewizor bez super bajerów i d*perel. Wybierz coś co bardziej tematycznie Cię interesuje i cenowo jest lepsze. Mi akurat bardziej podchodzi z ofertą CP bo mają kanały które mnie interesują, a w nc+ musiałem za to dodatkowo płacić. Minus CP umowa na 24 miesiące
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
39 zl na mc? To pewnie bez Canal+ i Canal Sport Itp.

Nc+ tez ma umowę na 24 mcy.
tak bez c+ i hbo
ja mam nc+ z hbo canalami sportem i filboxem i płacę 89 zł .Odbiór bez problemu i wcale nie musi byc antena na kominie, jak przechodziłem z polsatu na nc+ to podjechali do mnie n nc i poprawili ustawienie anteny i jest miodzi :)
mam NC+, antena na ścianie, brak jakichkolwiek problemów z odbiorem bez względu na pogodę no chociaż raz mi zapadało konwerter mokrym śniegiem i zaczęło klatkować ale strąciłem śnieg i posmarowałem konwerter wazelinką więc teraz śnieg się nie trzyma.
A gdzie trzymasz konwerter ?
w kartonie na strychu :)

No co za głupie pytanie, na antenie jest zamontowany a gdzie ma być?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam CP i NC+ jednocześnie. Sygnał dostarcza jedna antena. Mieszkam w domu gdzie jest 4 użytkowników sygnału. W CP i NC+ i mam usługę multiroom. Jakość odbioru jest identyczna. Posiadam 2 telewizory w technologi 4k. Jedynym kryterium wyboru stacji moim zdaniem jest oferta programowa. Zostałem oszukany przez 1 i 2 dostawcę w sprawie programów sportowych. Podpiszesz umowę, a za 2 miesiące zmieni się oferta programowa.
Zalezy mi na NBA, lidze hiszpańskiej i żużlu.
Musze wiec miec Canal Sport i nSport?
no to tylko nc w Polsacie nie ma c+ i nsport
mamy nc+ i na nsport możemy oglądać żużel :)
te kanały są jeszcze w OrangeTV
Hiszpańska jest obecnie w Eleven, które to kanały możesz, za dodatkową opłatą, włączyć w nc+.
Masz TV 4K i polsat ?

nigdy nie zrozumiem
Do "czytającego". 4K i 3 HD to są parametry odbiornika TV. Do tej pory mało kto nadaje w tej technologi.
Lukas, więc hiszpańskiej nie ma w Canal Sport?
Bez sensu, że muszę i tak dopłacać.

A więc 89 zł (pakiet średni plus Canal +) oraz 11-14 zł za Eleven.

Szkoda :( To zniechęca.
zapytaj o nc+ w salonie może zaproponują coś ciekawego. My w grudniu wzięliśmy średni pakiet z HBO za 55 miesięcznie.Polecam salon na Matarni jest tam lepski chłopak.
Niestety, przed tym sezonem C+ mocno stracił na znaczeniu, Eleven podkupiło ligę hiszpańską, włoską i francuską.

A nc+ oczywiście kasuje za nowe kanały, więc żeby mieć to samo co wcześniej trzeba dopłacać.
Ja mam pełen pakiet w nc +, przedłużałem umowę w lipcu, kiedy jeszcze mieli wszystkie ligi w pakiecie. Oni chcą za Eleven 7,50 zł miesięcznie, ale powiedziałem, że nie dam.
Przeżyję jakoś bez gran derbi, a przy następnym przedłużaniu umowy (czyli gdzieś w okolicach maja) zapowiem, że od włączenia mi kanałów Eleven w cenie obecnego abonamentu uzależniam dalszą z nimi współpracę.Kumpel już tak zrobił. W każdym razie z nimi trzeba cierpliwie słać pisma,najlepiej tradycyjnie pocztą do Warszawy. Wtedy miękną.

Inne tematy z forum Banino

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry