Widok
nc+ potem CP - antena na kominie, jak wiatr wieje to zakłócenia są na jednym czy drugi. Różnicy w jakości nie zauważyłem może dlatego, że mam starszy telewizor bez super bajerów i d*perel. Wybierz coś co bardziej tematycznie Cię interesuje i cenowo jest lepsze. Mi akurat bardziej podchodzi z ofertą CP bo mają kanały które mnie interesują, a w nc+ musiałem za to dodatkowo płacić. Minus CP umowa na 24 miesiące
Mam CP i NC+ jednocześnie. Sygnał dostarcza jedna antena. Mieszkam w domu gdzie jest 4 użytkowników sygnału. W CP i NC+ i mam usługę multiroom. Jakość odbioru jest identyczna. Posiadam 2 telewizory w technologi 4k. Jedynym kryterium wyboru stacji moim zdaniem jest oferta programowa. Zostałem oszukany przez 1 i 2 dostawcę w sprawie programów sportowych. Podpiszesz umowę, a za 2 miesiące zmieni się oferta programowa.
Ja mam pełen pakiet w nc +, przedłużałem umowę w lipcu, kiedy jeszcze mieli wszystkie ligi w pakiecie. Oni chcą za Eleven 7,50 zł miesięcznie, ale powiedziałem, że nie dam.
Przeżyję jakoś bez gran derbi, a przy następnym przedłużaniu umowy (czyli gdzieś w okolicach maja) zapowiem, że od włączenia mi kanałów Eleven w cenie obecnego abonamentu uzależniam dalszą z nimi współpracę.Kumpel już tak zrobił. W każdym razie z nimi trzeba cierpliwie słać pisma,najlepiej tradycyjnie pocztą do Warszawy. Wtedy miękną.
Przeżyję jakoś bez gran derbi, a przy następnym przedłużaniu umowy (czyli gdzieś w okolicach maja) zapowiem, że od włączenia mi kanałów Eleven w cenie obecnego abonamentu uzależniam dalszą z nimi współpracę.Kumpel już tak zrobił. W każdym razie z nimi trzeba cierpliwie słać pisma,najlepiej tradycyjnie pocztą do Warszawy. Wtedy miękną.