Długo by wymieniać, ale panowie w serwisie mają ogólnie "w kuprze" klienta! Nie ma czegoś takiego jak umówiona cena, nawet jak się umówisz, to po kilku dniach cennik się zmienia na niekorzyść klienta oczywiście i to o nawet o pare stówek (mam na myśli prace podstawowe a nie to co "wypadnie w trakcie przeglądu")... Zapomniano mi zrobić serwis gazu przy przeglądzie 15000, zadzwonili do mnie i jak przyjechałem to policzyli mi za "osobny przegląd gazu", czyli jakieś 150 zeta więcej wporównaniu do wczesniej ustalonej ceny. Po tygodniu od powyższego przeglądu instalacja rozpadła mi się ale wtedy już pojechałem do Gdańska, gdzie mi to ogarnęli - i postawili diagnozę - partacko zamontowana instalacja lpg... Pan w Gdańsku aż poprosił o książeczkę serwisową bo nei wierzył, że tydzień wcześniej byłem na przeglądzie w Gdyni... Na koniec - radzę podzwonić po serwisach Skody w Gdańsku bo ceny za ta samą usługę mogą wahać się nawet o kilkaset złotych!!! W Gdyni najdrożej i najgorzej, w Wejherowie najlepiej i najtaniej! Pozdrawiam użuytkowników Skód!