Widok
Tenis Stołowy-szukam chętnego/chętnej do gry :)
Tenis Stołowy-szukam chętnego/chętnej do gry :)
Hej !Szukam kogoś chętnego do gry w tenisa stołowego.Uprzedzam że nie gam jak zawodowiec ani efekciarsko po prostu lubię i chciałabym z tą sympatią coś zrobić ,poza tym cenię sobie aktywne spędzanie czasu i ducha rywalizacji .Jestem Kobietą mam 29 lat wolałabym grać z drugą panią ale jeżeli trafiłby się jakiś normalny pan to też w porządku.
Hej !Szukam kogoś chętnego do gry w tenisa stołowego.Uprzedzam że nie gam jak zawodowiec ani efekciarsko po prostu lubię i chciałabym z tą sympatią coś zrobić ,poza tym cenię sobie aktywne spędzanie czasu i ducha rywalizacji .Jestem Kobietą mam 29 lat wolałabym grać z drugą panią ale jeżeli trafiłby się jakiś normalny pan to też w porządku.
Zaproszenie do Rumi na t.s
Witam zgonie z Pani wpisem chcę zainteresować grą amatorską w Rumi ale pod okiem trenera - koszty praktycznie żadne . Proszę zainteresować się Akademią Tenisa Stołowego ,,Małe Trójmiasto"- zobaczyć na TTM powstanie tego Stowarzyszenia i zapraszam w uczestnictwie poziom zawodników różny -na pewno nie zawiedzie się Pani. Pozdrawiam Jarosław P. 502810451
Witam, czy nadal można się dołączyć? czy udaje się Wam spotykać jakoś regularnie, by pograć? Spełniam warunki brzegowe :), więc z wielką chęcią bym się spotkała na granie. Jeden szkopuł - ponad rok przerwy, a wcześniej wyłącznie dla przyjemności i rekreacyjnie, więc nie wiem, czy nie zaniżę poziomu :). Pozdrawiam ! rachcikgmail.com
Witam serdecznie.
Klub Sportowy AZS AWFiS Gdańsk wraz z Pingpongową Akademią Leszka Kucharskiego zapraszają wszystkich chętnych do grania w ping ponga. Spotkania przy stole pingpongowym odbywają się od poniedziałku do czwartku o godzinie 18.00 w Gdańsku Oliwie, ul. Czyżewskiego 30A, wjazd od ulicy Nadwodnej (obiekty AWFiS)
Przychodzą do nas panie i panowie w wieku 30-45 lat a nawet są panowie po emeryturze.
tel. kontaktowy 662-444-272
emial: bartgajek@gmail.com
Klub Sportowy AZS AWFiS Gdańsk wraz z Pingpongową Akademią Leszka Kucharskiego zapraszają wszystkich chętnych do grania w ping ponga. Spotkania przy stole pingpongowym odbywają się od poniedziałku do czwartku o godzinie 18.00 w Gdańsku Oliwie, ul. Czyżewskiego 30A, wjazd od ulicy Nadwodnej (obiekty AWFiS)
Przychodzą do nas panie i panowie w wieku 30-45 lat a nawet są panowie po emeryturze.
tel. kontaktowy 662-444-272
emial: bartgajek@gmail.com