Widok
W związku z licznymi pytaniami na GG kilka informacji.
Grać mozna ,prawie, codziennie. Oczywiście za darmo. Myślałem że to jasne. Stół stoi w garażu podziemnym na ulicy Piastowskiej. Warunki nie są idealne ( sufit na 2.8m) , ale spokojnie mozna poodbijać.
Mozna przyjść z bratem, kumplem, sąsiadem a nawet psem jeśli umie grać.;)
Mam nadzieję że wszystkie wątpliwości wyjaśniłem.
Grać mozna ,prawie, codziennie. Oczywiście za darmo. Myślałem że to jasne. Stół stoi w garażu podziemnym na ulicy Piastowskiej. Warunki nie są idealne ( sufit na 2.8m) , ale spokojnie mozna poodbijać.
Mozna przyjść z bratem, kumplem, sąsiadem a nawet psem jeśli umie grać.;)
Mam nadzieję że wszystkie wątpliwości wyjaśniłem.
Aktualne, aktualne . Gramy prawie codziennie. Jest juz kilkunastosobowa grupka o róznym poziomie zaawansowania.
Przyjdź i poodbijaj to sam ocenisz jak gramy. Zawsze to lepiej jak jesteś lepszy bo się czegoś można nauczyć.
Najbliżesz spotkanie to środa po południu. GG masz na górze jak co to pisz. Nie zawsze siedzę przy kompie, ale wieczorem napewno odpiszę i dam tel. aby się umówić konkretnie.
Przyjdź i poodbijaj to sam ocenisz jak gramy. Zawsze to lepiej jak jesteś lepszy bo się czegoś można nauczyć.
Najbliżesz spotkanie to środa po południu. GG masz na górze jak co to pisz. Nie zawsze siedzę przy kompie, ale wieczorem napewno odpiszę i dam tel. aby się umówić konkretnie.
dobrzy gracze są mile widzani - dobrze tzn wiedzący co to jest półwolej, lekka rozgrzewka przed graniem, ew. jakieś elementy gry do przećwiczenia przed grą na punkty. zapraszamy do kontaktu, mój nr gg 1754769, jestem w stałym kontakcie z autorem postu więc nie ma znaczenia do kogo się odezwiecie - fakt że ja jestem bardziej dostępny na gg niż kolega