Widok
ping pong
Jasne, że można się dołączyć. A tak w ogóle to tak jak pisałem wcześniej można pograć w ZS nr 9 na Cisowej. Koszt to 15 zł za miesiąc od osoby, czyli według mnie bardzo tanio!!!W tej cenie można grać od poniedziałku do piątku od 16:00 do 19:00 codziennie. Warunek to oczywiście własne rakietki i piłeczka:) Jak coś ja mogę zacząć od poniedziałku, czekam na wasze info! Pozdrawiam, Radek.
Do Anu79
Niestety nikt sie wczoraj nie zadeklarował, że chce pograć, więc nie ma czego opowiadać:( Jeśli będziesz miał czas i ochotę to daj wcześniej znać, ja generalnie mogę codziennie od 17. Jest tam 5 stołów, generalnie zawsze zajęte są dwa, czyli spokojnie będzie miejsce aby pograć, pozdrawiam, Radek.
Gdynia Gdynia...
A ktoś z Gdańska może wie gdzie da radę przykulać i byłby chętny?
Poziom generalnie ciężko określić, gdyż każdy ma własną ocenę, ale powiedzmy, że raczej dynamiczna gra, porządny atak i serw.
Chciałbym odkurzyć paletkę po dość długiej przerwie, ale myślę, że te 1-2 spotkania wystarczą na solidne rozegranie ;)
student, 21 lat, jbc. to jestem otwarty na propozycje:
Maciass92@op.pl
A ktoś z Gdańska może wie gdzie da radę przykulać i byłby chętny?
Poziom generalnie ciężko określić, gdyż każdy ma własną ocenę, ale powiedzmy, że raczej dynamiczna gra, porządny atak i serw.
Chciałbym odkurzyć paletkę po dość długiej przerwie, ale myślę, że te 1-2 spotkania wystarczą na solidne rozegranie ;)
student, 21 lat, jbc. to jestem otwarty na propozycje:
Maciass92@op.pl
Cześć Aniu, to forum jest dobre :), W szkole na Cisowej nic się nie dzieje aczkolwiek jeżeli chodzi o tenisa to trzeba wiedziec o ktorej przyjsc i w jaki dzień by było spokojnie :) bo czasami jest dużo ludzi, jak znasz kogoś do gry to można koszta nie sa wielkie, ja osobiscie gram :) i mogę zawsze pograć