Widok

Tenis stołowy

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Tenis stołowy
Szukam partnera do gry w tenisa stołowego na poziomie "dobry amator". Najchętniej z Gdyni Chyloni. Gra 2x w tygodniu. Więcej info pod numerem telefonu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie bym pograł.

Chętnie bym pograł no mógłbym powiedzieć że jestem na poziomie "dobry amator" bo jakieś tam zdolności są i wygrane w turniejach. Ale gdzie i kiedy?

Podobno można pograć w ZS nr 9 na Cisowej, jutro tam zadzwonie, ogarne temat i dam znać co i jak
Mozna sie dolączyc?

ping pong

Jasne, że można się dołączyć. A tak w ogóle to tak jak pisałem wcześniej można pograć w ZS nr 9 na Cisowej. Koszt to 15 zł za miesiąc od osoby, czyli według mnie bardzo tanio!!!W tej cenie można grać od poniedziałku do piątku od 16:00 do 19:00 codziennie. Warunek to oczywiście własne rakietki i piłeczka:) Jak coś ja mogę zacząć od poniedziałku, czekam na wasze info! Pozdrawiam, Radek.
Super sprawa od dawna czegos takiego szukałem

A gracz na poziomie "słaby Amator" ??
Jeśli chodzi o "słabego amatora", to ja się zgłaszam.

OK

Bardzo fajnie też moge od poniedziałku pozostaje tylko zakup rakietki. i kwestia dojazdu bo jesem z Gdańska i nie bardzo ogarniam dojazd tam?
Mi pasuje sroda lub czwartek, od ok 16 30

ile tam jest stolow?? zeby nie byo wiecej chetnych niz mozliwosci

oplate namiejscu w dowolnym momencie mozna wniesc??

Najprostszy dojazd z Gdanska to wysiadka na Chyloni SKM i w prawo kilometrowy spacerek. Szkoła po lewej nieda się nie zauważyć ;)

wtorek

Witam wszystkich zainteresowanych, proponuję ustawić sie na wtorek (tj.29 stycznia) może na 17:00? Co wy na to? Najlepiej jest wysiąść na przystanku skm Cisowa, szkoła jest 50 metrów od niego, czekam na info, pzdr Radek
Ja nie mogę w tym tygodniu, ani akurat w żaden wtorek, mimo tego Ciekaw jestem waszej relacji jak było.
ja też jestem za:)))
I jak tam spotkanie udane?

Do Anu79

Niestety nikt sie wczoraj nie zadeklarował, że chce pograć, więc nie ma czego opowiadać:( Jeśli będziesz miał czas i ochotę to daj wcześniej znać, ja generalnie mogę codziennie od 17. Jest tam 5 stołów, generalnie zawsze zajęte są dwa, czyli spokojnie będzie miejsce aby pograć, pozdrawiam, Radek.
To może poniedzialek ok 18? wczesniej nie dam rady, ale mój poziom jest bardzo podstawowy ;).

Jestem jak najbardziej za! Także możemy spotkać się przed ZS 9 Cisowa o 18 w poniedziałek, ok? Czekam na odp., pozdrawiam:)
ok

anu79@o2.pl napisz do mnie swoj nr tel
Czy to jest nadal aktualne? Jest jakaś dziewczyna chętna do gry ? :D
Hej
Chętnie bym się przyłączyła o ile jeszcze są miejsca:)
Ja również chętnie bym się przyłączyła, tylko właśnie nie wiem czy są jeszcze miejsca, czy w ogóle można tam jeszcze pograć.
Ale jeśli jesteś również chętna to możemy tam zadzwonić i się dowiedzieć co i jak ;) co Ty na to ?
Zadzwonić bezpośrednio na tą sale? bo nie widzę, żeby ktoś wcześniej zostawił numer do siebie:/
Ale jestem za tym, żeby się jakoś zorganizować, mam ochotę pograć:)
Świetnie, również mam wielką ochotę pograć, gdyż mam sporą przerwę w grze i chciałabym to nadrobić :) Myślę, że tak - bezpośrednio na salę, dowiedzieć się co i jak ;)

Może dogadamy się bardziej ''prywatnie'' - napisz do mnie na tego maila - 19poczta199@wp.pl i ogarniemy to :)
Cześć ludzie! bardzo fajny i ciekawy wątek się rozwinął, dalej jesteście koledzy/koleżanki chętni by pograć w tenisa stołowego? I faktycznie można by w ZS nr 9 na cisowej : ) czekam na odzew i pozdrawiam ! : )
Nie wiem jak wcześniej, nam ostatnio jeszcze się nie udało tam wybrać, ale są plany, zeby jutro spróbować:)
Cześć Magda, chcesz pograć? a może są tu jeszcze inni chętni?, ja osobiście jestem otwarty i b.zorganizowany i myślę ze to kwestia tylko dogadania się :)
No i jak wam sie udało wybrać ostanio czy nie? Może jakiś kontakt i ustalimy jakiś termin raczej po świętach, co wy na to? : )
Niestety tym razem również się nie udało. Ale jeśli chodzi o termin po świętach - ja jestem jak najbardziej za!
Jak mówiłem ja jestem zwarty i gotowy by się zgadać i pograć z dobra godzinkę jak nie dwie. czekam tylko może na jakis kontakt do osob chętnych by konkretnie przejść do czynów :)
Ja jestem chętna, także jak coś to pisz na maila: 19poczta199@wp.pl ;)
Hej napisałem do Ciebie na e-maila :), czekam na odp i można zgadac ! :))
Hej, w ciągu dalszym pytam czy jest ktoś chętny? bo widzę koleżanka Martyna się wykruszyła i raczej nie chce. :)
witam,
od niedawna mieszkam w Gdańsku i nie mam za bardzo z kim pograć w tenisa stołowego. Czy może brakuje komuś do ekipy jednej osoby, z chęcią się dołączę.
Proszę o kontakt na korfinos@wp.pl lub tel. 505718327
pozdrawiam
michał
Można pograć w ZS nr 9 w Gdyni na Cisowej.
Gdynia Gdynia...

A ktoś z Gdańska może wie gdzie da radę przykulać i byłby chętny?

Poziom generalnie ciężko określić, gdyż każdy ma własną ocenę, ale powiedzmy, że raczej dynamiczna gra, porządny atak i serw.

Chciałbym odkurzyć paletkę po dość długiej przerwie, ale myślę, że te 1-2 spotkania wystarczą na solidne rozegranie ;)

student, 21 lat, jbc. to jestem otwarty na propozycje:

Maciass92@op.pl
tez by mi gdansk pasowal :)
jakies 2x razy w tygodniu spotkania po godz 18.00
Witam,

27 lat, trenuje juz rok, szukam bardziej doswiadczonego partnera do gry w tenisa stolowego. Moj poziom dobry. Potrafie zaatakowac oraz sie wybronic, od czasu do czasu biore udzial w amatorskich turniejach.

zapraszam , kibiras@o2.pl
Dzisiaj natknęłam się na to forum. Jestem z Chylonii i chętnie bym zagrała, amatorsko oczywiście. Czy w tej szkole w Cisowej coś się dzieje? Można z kimś pograć?
Cześć Aniu, to forum jest dobre :), W szkole na Cisowej nic się nie dzieje aczkolwiek jeżeli chodzi o tenisa to trzeba wiedziec o ktorej przyjsc i w jaki dzień by było spokojnie :) bo czasami jest dużo ludzi, jak znasz kogoś do gry to można koszta nie sa wielkie, ja osobiscie gram :) i mogę zawsze pograć
Ja dzisiaj mogę pograć. Popołudnie mam wolne.
Aniu podaj może do siebie jakiś kontakt jak możesz oraz przepraszam na śmierć zapomaniałem wczoraj tu zajrzeć.. plus powiem CI jak chcesz dokładnie co i jak
Witam Ami!
Mój namiar anna.zuch@tlen.pl
Napisałem, teraz czekam tylko na odp :)
Jestem dobry amator, Emeryt, Juz szykuje sie aby spuscic wam baty.
Mam w tej chwili duzo czasu .Moj tel 792812523,

Inne tematy z forum Sport

Boks/sztuki walki (11 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym się dowiedzieć gdzie w Gdańsku najlepiej trenować boks lub jakieś sztuki walki?...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...

do góry