Widok

Teraz ZOSTANĘ UMORALNIONY... Wiem.

Ale również sądziłem, że TAKA sytuacja mnie nigdy nie spotka...
Rozwalam DWA związki.
Mój - długoletni... Mam żonę, i córkę.
Jej - za kilka miesięcy wychodzi za mąż. Ale od kilku lat są ze sobą.
Dramat.
Tak - nie miało być.
Długo trwający kryzys w związku... Zacząłem szukać.
Wrażeń, romansu, ...seksu.
Spotkałem Ją.
Próbowała... niepewnie... także szukać podobnych emocji.
Mieliśmy się NIE ZAKOCHIWAĆ. Czysta fizyczność, może sympatia.
Taki był "układ".

Jednak... Zupełnie się pokręciło. Ja Ją POKOCHAŁEM.
Ona... Jest rozdarta.
Długo by opowiadać...
NIE CHCĘ INNEJ Kobiety, niż Ona.
Jest ...ucieleśnieniem moich Marzeń.
KOCHAM JĄ...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 24
Jeszcze cię nie zamknęli, Halewicz? 8-D
Jak głowa?
Małżonka?

Z troski pytam... Hihi... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, on nie odpuści:) Zobaczysz, że pojawi się za jakiś czas, powie że był bardzo zajęty (wiesz...ten długie wokandy, te sprawy) i stanie w szranki, potem zacznie manipulować (patrz wymiana zdań jakiś czas temu - powyżej), kręcić, pisać okrągłymi zdaniami, szydzić, żartować, zmieniać temat, zasypywać wątek różnymi postami, żeby "rozmydlić" temat - ale z pewnością nie odpuści, bo wtedy cała konstrukcja historii M, pukku-żony, jej kochanka, psa i owcy oraz jego ekscytacja tym wątkiem runęłaby w gruzach ^_^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A Zakochany milczy. Widocznie woli pojedynki na obrażanie niż wiedzę.
Najwyraźniej^^ Ale nie miej poczucia winy, od dłuższego czasu szykowałem się na ściemniacza...i akurat się zdarzyła okazja do weryfikacji:) Dla mnie ten koleś jest niezłym krętaczem i manipulatorem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To moje niewinne pytanie o specjalizacje Zakochanego rozpętało tę całą burzę...?
Zakichany napisał: "Pannakotta... Hmm... Bez narażania się na "odkrycie mnie w sposób bardziej znaczący" ...trudno mi odpowiedzieć na to pytanie. ;-) Powiem tak. Właściwie - jestem "wielozakresowy" :) "Szczęście" mam ostatnio do prawa rodzinnego...
NIE PRZEPADAM za prawem finansowym, spółek... :)
Tyle na forum mogę bezkarnie napisać. :)"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Od tego wpisu się zaczęło. Skoro ma szczęście do prawa rodzinnego, to czekam na niego.
Dokładnie, uczciwe zasady i określony dział wiedzy prawniczej.
prawo jest obszerną dziedziną wiedzy- jeżeli już Hal chce sprawdzać Zakochanego, to powinien pytać się o to z jakiej dziedziny tego prawa Zakochany jest najlepszy, co tak na prawdę robi- ja sama nie chciałabym np w sprawie karnej mieć prawnika, który zajmuje się pół życia sprawami spółek itd...
Ja też mam jakiś tam zawód, ale zajmuję się tylko wycinkiem tego czego kiedyś się uczyłam- w tym zakresie jestem na bieżąco w reszcie zagadnień mogę powiedzieć coś ogólnie a szczegółowo to musiałabym poszperać- bo przepisy lubią się zmieniać i moja wiedza mogłaby być nieaktualna.
Przecież to jest sciemniacz ten zakochany. Bawidamek co tu pryknie, a tam kitasa pokaże:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
gdyby mi ktos powiedział ,że nie pracuje w zawodzie w jakim teraz jestem to bez problemu potrafiłbym odpowiedzieć na nawet skąplikowane pytania odnośnie mojej pracy- i chyba każdy potrafiłby sie "obronić "
Potrafisz odpowiedzieć na kilka pytan od Hala?
jeśli nie to sprawa jest czytelna i jasna .
oczywiscie nie musisz ale chyba powinienes.

i nie w takiej formie ze pada pytanie a ty po 15 min odpowiadzasz bo sprawdzasz w necie co jest co . siedziesz cały czas na necie to oczekuje szybkiej i wyczerpujacej odpowiedzi bo my wszystcy mamy internet i tez mozemy sprawdzic jaka powinna byc odpowiedz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
No ale ty Zakochany broń się za pomocą swej przeogromnej wiedzy prawniczej którą możesz zgnieść przeciwnika, nie wykręcaj się to sprawa honoru.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
INWEKTYWY. Jedyna broń bezbronnych...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zakichany, utrzyj mi nosa^^
zakochany miej jaja chociaż raz!! MILCZ i nie daj się podpuszczać ;)
ja tez juz zamilkne.....;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale w czym problem, niech się zmierzą, co Zakochany ma do stracenia jeżeli jest prawnikiem. Nie musi nic udowadniać ale jeżeli zna swój fach to o co chodzi. Przecież może zwyciężyć i tym samym utrzeć nosa Halewiczowi. Poproszę o pojedynek.I nie interesuje mnie gadanie Zakochanego,że jest ponad tym. Rękawica została rzucona , każdy wykręt to ściema.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie pierwszy razem jak Halewicz tak wariuje, zawsze gdy wątek nie idzie po jego myśli to gnoi swoich rozmówców a nakręca się przy tym jak 14 latka w czasie okresu... znowu nie napisze nic konstruktywnego tylko jedzie po ludziach. A to nie znaczy że popieram Zakochanego..
jak Halewicz tak wariuje to zaczynam trochę lubić Zakochanego... o co chodzi?- wyluzujcie Panowie- tu każdy może pisać i być kim chce ;) a próby udowodnienia czegoś komuś w takiej formie są dziecinne
Halewicz... idź już do łóżka. Spać. Małżonka czeka.
Może do rana ci przejdzie..?

Bo jeśli nie - to może zgłoś się rano na pogotowie?
Taka rada. Z dobrego serca. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zakichany dostał znowu w pape od Halewicza i uciekł w poplochu :))))))) buahahahaha!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzieś polazł??? o_O

Inne tematy z forum Towarzyskie

"SWITEZIANKA" in English :) (11 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (86 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Chcę kupić feromony (31 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...

do góry