Widok

Teraz ZOSTANĘ UMORALNIONY... Wiem.

Ale również sądziłem, że TAKA sytuacja mnie nigdy nie spotka...
Rozwalam DWA związki.
Mój - długoletni... Mam żonę, i córkę.
Jej - za kilka miesięcy wychodzi za mąż. Ale od kilku lat są ze sobą.
Dramat.
Tak - nie miało być.
Długo trwający kryzys w związku... Zacząłem szukać.
Wrażeń, romansu, ...seksu.
Spotkałem Ją.
Próbowała... niepewnie... także szukać podobnych emocji.
Mieliśmy się NIE ZAKOCHIWAĆ. Czysta fizyczność, może sympatia.
Taki był "układ".

Jednak... Zupełnie się pokręciło. Ja Ją POKOCHAŁEM.
Ona... Jest rozdarta.
Długo by opowiadać...
NIE CHCĘ INNEJ Kobiety, niż Ona.
Jest ...ucieleśnieniem moich Marzeń.
KOCHAM JĄ...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 24
Zakochany ostatni raz się wypowiem w tym wątku.
Dziękuję wszystkim ludziom, którzy maja jeszcze trochę moralności i rozumieja,że młodość i sex przemijaja,a pozniej pozostaje proza zycia.
3/4 uczestników tej dyskusjii to normalni ludzie, którzy usiłowali naprowadzić Cie na odpowiedni tor, jednak Ty wiesz swoje.
Ty nie szukasz pomocy-rady, Ty knujesz , kłamiesz i jeszcze dziecko w to wciagasz.
Żałosne
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zastanawiałem się nad tym "wymiotnym"... :)
Ale teraz... coraz bardziej skłaniam się ku: WYŁĄCZNIK.

Dobranoc, Czykita. Miłych Snów.
Ja jeszcze chwilkę popracuję...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wątpię, myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną. Halewicz ma rację szkoda na ciebie czasu i tak zrobisz swoje. Również wyłączam się z tego wątku.(farsy) Dobranoc :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
..to było do ..Czykita. (inicjatywa).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pomyślę nad tym. Cenna inicjatywa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wyłączam się z tej farsy - pozostałym proponuję zrobić to samo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeny Zakochany zmień na WYMIOTNY ha, ha
Chyba muszę zmienić nicka na: MDŁY...
Skoro kolejnej Osobie zbiera się na wymioty...

Hm. Zastanawiające.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Człowieku toż jakbym była twoją żoną to normalnie paw obligatoryjny. Ojć Zakochany zmień dilera.
Wspaniała pożywka dla wyznawcy teorii spiskowych (Halewicza).
Może to moja małżonka?
Albo ja - sam? Z nowym IP?
Tyle podobieństw...

:)
Jestem ŻONĄ TAKIEGO ZAKOCHANEGO PALANTA jak ty. Mój mąż też zakochał się w 10 lat młodszej dziewczynie, a moja córka też ją zna. I dziewczyna też jest przed ślubem .Z tym, że ja odkopałam prawdę pod sterty kłamstw. I szambo wybiło. Klawe uczucie ,nie ma co. Więc mam dla ciebie radę - wciągnij smarki z powrotem do nosa, przestań się nad sobą użalać - masz 2 wyjścia Pierwsze mówisz żonie TERAZ wszystko, rozwód z Twojej winy alimenty dla dziecka i małżonki. Wyjście 2- kończysz znajomość z M wracasz do żony i naprawiasz wszystko zanim żona się dowie . A ty czekasz aż żona dowie się sama, tak najwygodniej, niech inni zadecydują i jeszcze może wkręcisz żonie , że to jej wina albo będziesz w nieskończoność ciągnął na dwa fronty... No ludzie, niesamowite jest to jak każde s...syństwo można usprawiedliwić swoim egoistycznym szczęściem. Pozwólmy pedofilom gwałcić dzieci , a mordercom mordować skoro daje im to takie szczęście, przecież mają jedno życie i chcą je przeżyć SZCZĘŚLIWIE. Jak łatwo przesuwać moralne granice aby usprawiedliwić swoje psychopatie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
...A Tow. Halewicz - znowu swoje.
W sumie - konsekwencja - cenna rzecz.
Cross - to prowokacja, dość udana.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wcale nie neguje twojego prawa do szczęścia. Chodzi o to jakimi metodami do niego dążysz. Ten sam efekt można osiągnąć w sposób uczciwszy.
A żale matki będą uzasadnione.
A co do utraty córki to przyjdzie moment że to ona będzie decydowała czy chce mieć jeszcze z tobą cokolwiek wspólnego. I ważkie dla jej przyszłej decyzji może być twoje obecne postępowanie wobec jej matki.
Mnie byłoby wstyd gdybym się dowiedział że mój ojciec jest takim człowiekiem jak ty. A nie jest dobrze kiedy człowiek musi się wstydzić tego jaki jest jego ojciec.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wiem kiedy się wciskać:)

btw. jako osoba, która od 20-tego roku życia wychowywała syna swojego starszego męża, na kwestie związków z ludźmi z z dziećmi z poprzednich związków mam zdecydowane spojrzenie. Mimo, że kocham mojego pasierba uważam, że sprostanie roli macochy było największym wyzwaniem w moim życiu. Odradzałabym związek z dzieciatym facetem każdej mojej koleżance. Mam nadzieję, że Twoja M. ma świadomość, że wiążąc się z ojcem dziecka wiąże się także z jego dzieckiem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
to było znów do Crossa... ale Kalia się wcisnęła... ;-D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm.
Mądre słowa. NIE ŻARTUJĘ.
Wiem... Ale takie wyjście wydało mi się najwłaściwsze...
Córka? Tak - z jednej strony mama... i jej żale, z drugiej - szczęśliwy ojciec... Na pewno wyrobi sobie jakieś zdanie... ale będę pracował nad tym, aby było dla mnie ...pozytywne.
Nie pozwolę sobie stracić Córki. Nigdy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
mierzi mnie, że traktujesz ludzi jak pionki w swojej rozgrywce. Rozstawiasz je szachownicy i przyznajesz sobie prawo do decydowania za nich co dla nich najlepsze... :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Twoja żona w końcu się dowie.
Postaw się w jej sytuacji. Co byś czuł gdybyś się dowiedział że przez (wstawić odpowiedni okres czasu) byłeś przez nią oszukiwany i że miała cię zostawić ale starała się zrobić to możliwie łagodnie? Bolałoby bardziej czy nie?
Jest jeszcze twoja córka. Jak dziewczyna będzie na tyle duża żeby zrozumieć matka jej opowie jakim człowiekiem jest jej ojciec. Dziewczyna na podstawie słów matki wyrobi sobie nową lub zweryfikuje starą opinię o tobie. Sądzisz że ta opinia będzie pozytywna? No chyba że postanowiłeś dla własnej korzyści poświęcić także uczucia jakie żywi dla ciebie córka.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
...w kwestii "wymiotów" - to było do Crossa...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry