Widok

Terminator: Genisys

Terminator: Genisys Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Terminator: Genisys.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szukaj a znajdziesz

nie tylko w kinie są filmy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

warto?

Skoro już oglądaliście, to powiedzcie czy warto i dlaczego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Warto

Dla Arniego
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

warto !!!

dla kogoś kto oglądał wszystkie poprzednie części w KINIE i lubi kino to będzie zadowolony z filmu plus uśmiech Arniego..... :) jest to dużo lepsze niż Mad Max ostatni króry bez Mela G.. jest
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Fabuła, pomysł jest OK.Ale dobór aktorów po za Arnoldem jest beznadziejny.Ale nie żałuję że obejrzałem w kinie.Ogólnie polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

T-1000

Scenarzysta chyba ostro wciągał pisząc scenariusz bo zagmatwał akcję tak, że sam się pogubił. Ja jestem za głupi żeby zrozumieć o co chodzi więc szybko dałem sobie spokój z analizą. Efekty specjalne bez fajerwerków, na niezłym poziomie. Aktorzy, którzy wystąpili w tym filmie pokazali co to znaczy drewniana gra i nie dotyczy to Arnolda. Wprawdzie jego uśmiechy nie ratują filmu, ale to jedne z jaśniejszych momentów tego przeciętnego dzieła. Można być zaskoczonym w kwestii tego kto finalnie okazuje się czarnym charakterem ale to + efekty + arnold nie wystarczy aby polecić ten film. Max 5 pkt na 10.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

swietny!

warty obejrzenia film, trzymajacy w napieciu od samego poczatku i zadajacy pytania, naprawde..szacunek dla Schwarzennegera! ja jestem mega zadowolona, polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

badziew

warty obejrzenia dla półgłówków i ograniczonych umysłowo jak ty sam...

Przeciętny

Czytam te wszystkie "ochy i achy" na temat tego filmu i dochodzę powoli do przekonania, że chyba jestem jakiś inny... Dla mnie ten film jest totalnie przeciętny i nie widzę w nim absolutnie nic ponadstandardowego. Naprawdę, nie ma się czym jarać - podobnych filmów są dziesiątki, setki... Ten w żadnym aspekcie się nie wybija ponad inne podobne produkcje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Terminator: Genisys ;-)

Arnold super, scenariusz 6/10, efekty specjalne oklepane.
IMO nie do końca wykorzystano możliwości z nawiązaniem do wcześniejszych części.
Wątek Applemanii i konsekwencji przejścia realnego życia do sieci - całkiem ciekawy.
Normalny/zwykły film SF z Arnoldem.
Wodotrysków nie ma - zobaczyć można
Uśmiech Arniego - Priceless ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda czasu

20 min akcji reszta przegadana. Nie można było się doczekać końca lub akcji. Chętniej oglądnąłbym oryginalną 1 część.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zapomnieli chyba, że film powinien mieć fabułę, bo to co serwują w tej

części terminatora to jakaś parodia, najgorsza odsłona T. i Arniego, nie polecam

Zmarnowane 2 godziny zycia

NIE POLECAM

Inne tematy z forum Filmy

Hamnet (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Hamnet . Przeczytaj o filmie.

Melania (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Melania . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

do góry