Widok
W końcu zrobią porządek w tym cyrku.
Wybór żaden, ceny normalne, czasem nawet wyższe niż u konkurencji, promocje nieciekawe.
W galerii połowa sklepów zamknięta.
Jedynym plusem całości było bistro, chodź i tam zdarzało się na przykład znaleźć ostry kawałek plastiku w sałatce.
To miejsce uratuje jedynie wprowadzenie nowych najemców w galerii bo to własnie ona generuje największe straty.
Jaki by hipermarket nie powstał, ludzie i tak przyjdą. Moim skromnym zdaniem sprawdził by się tu zarówno Carrefour jak i Kaufland.
W galerii Super Pharm albo Hebe, (bo Rossmany są wszędzie), Carry, RTV Euro Agd, Kik, może Empik. Jest w czym wybierać, pamiętając o tym co w historii tu nie wypaliło - CCC, Deichmann, i jakieś inne śmieszne małe sklepiki mniejszych marek.
Dobrym pomysłem może też być postawienie na punkty gastronomiczne, one przyciągną mieszkańców w niedziele, ponieważ mogą być otwarte. Tu wybór jest jeszcze większy.
Wystarczy spojrzeć na Galerię Morena, która z obskurnego centrum handlowego, stała się miejscem spotkań mieszkańców, mi. dzięki tarasowi i strefie gastro.
Pozdrawiam
Wybór żaden, ceny normalne, czasem nawet wyższe niż u konkurencji, promocje nieciekawe.
W galerii połowa sklepów zamknięta.
Jedynym plusem całości było bistro, chodź i tam zdarzało się na przykład znaleźć ostry kawałek plastiku w sałatce.
To miejsce uratuje jedynie wprowadzenie nowych najemców w galerii bo to własnie ona generuje największe straty.
Jaki by hipermarket nie powstał, ludzie i tak przyjdą. Moim skromnym zdaniem sprawdził by się tu zarówno Carrefour jak i Kaufland.
W galerii Super Pharm albo Hebe, (bo Rossmany są wszędzie), Carry, RTV Euro Agd, Kik, może Empik. Jest w czym wybierać, pamiętając o tym co w historii tu nie wypaliło - CCC, Deichmann, i jakieś inne śmieszne małe sklepiki mniejszych marek.
Dobrym pomysłem może też być postawienie na punkty gastronomiczne, one przyciągną mieszkańców w niedziele, ponieważ mogą być otwarte. Tu wybór jest jeszcze większy.
Wystarczy spojrzeć na Galerię Morena, która z obskurnego centrum handlowego, stała się miejscem spotkań mieszkańców, mi. dzięki tarasowi i strefie gastro.
Pozdrawiam
Galeria Morena jest ogromnym obiektem to dlatego kwitnie tam życie nie tylko handlowe. Na Chełmie "dzięki" negatywnej akcji mieszkańców za namową drobnych handlowców zbudowano mocno okrojony kubaturowo obiekt,gdy starał się o pozwolenie na budowę HIT. I dlatego mamy to co mamy. W galerii towar taki jak na targowisku,ale droższy. Po wszystko trzeba jeździć poza Chełm.
Ludzie przestańcie siac zament , pracuje w ...... i wiem z pierwszej reki co bedzie dalej z Tesco po zamknięciu sklepu do konca roku a napewno do konca marca bedzie obiekt stał pusty w tym czasie beda trwaly wszystkie formalnoscie z przejeciem obiektu przez wspolnote mieszkaniowa chelm , budynek zostanie rozebrany a w jego miejsce powstanie kompleks 4 bidynkow mieszkaniowych cztero pietrowych z parterem handlowo usługowy , nie bedzie zadnaych auchanow kauflandow lub innny sklepow w 2021/ 2022 teren powinien byc jiz zagospodarowany