Widok

Tesco sprzedaje sklepy

"Sprzedane zostaną sklepy Tesco w następujących lokalizacjach: Wrocław ul. Długa, Warszawa ul. Stalowa, Kraków ul. Wielicka, Gdańsk ul. Cienista oraz w Lublinie. "
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak dla mnie Kaufland / E. Leclerc w poarzadku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za duży metraż na biedronkę. Stawialbym na Auchan albo Carrefour.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Kaufland zamiast Tesco? Hipermarkety na sprzedaż

Pięć nieruchomości Tesco w Polsce może wkrótce mieć nowych najemców. Trwają spekulacje, która sieć otworzy w nich swoje sklepy. W grze są E.Leclerc, Auchan, Kaufland i Carrefour.

https://finanse.wp.pl/kaufland-zamiast-tesco-hipermarkety-na-sprzedaz-6415938497889921a
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A jest jakieś nowe info dot. co zamiast Tesco?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kapitalizm mi podpowiada że czesc winy po stronie klientów a w zasadzie ich braku...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Swoją drogą jedną z największych dzielnic a Chełm nie ma swojej galerii ze zwykłymi sklepami od ciuchów poprzez RTV czy wyposażenie wnętrz po usługi i strefę gastro.Przypadek?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pytanie skąd takie info wydaje mi się, że to plotki...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak cos to teren jest uslugowo mieszkaniowy wiec nic nie stoi na przeszkodzie tak jak mowi pani Ania zeby postawic bloki i parter zrobic uslugowy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Teren jest przeznaczony pod usługi a nie pod mieszkaniówkę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wspólnoty mieszkaniowe nie budują bloków
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ciekawe z kad pani Anna ma takie info, ja też pracuje w Tesco i jakoś nikt nic takiego nie mówił. Wiem, że sklep został sprzedany rwzem z pracownikami
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

A to ciekawe.Na osiedlu mieszka kilkadziesiąt tysięcy osób,a sklepy jak w gminnej miejscowości.Po większe zakupu do wyposażenia mieszkania trzeba planować wyprawę do innych dzielnic.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie negatywana akcja tylko pazernosc i wydumane warunki dyrekcji z tesco skutecznie wypedzila wszystkich wiekszych i sieciowych najemcow, wiem bo bylem na rozmowie i podziekowalem,taniej bylo wlasnie na morenie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę czytać ze zrozumieniem gdyby to byl teren SM to juz by staly bloki dlatego pisalam ze wszystkie formalnosci musza potrwać a
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
To dziwne co Pani Anna pisze ponieważ teren gdzie stoi Tesco, to teren miasta a nie SM Chełm i to chyba Pani sieje ferment
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co ty mówisz. Kto to kupi (mieszkania) jak obok ma powstać PSZOK?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie przestańcie siac zament , pracuje w ...... i wiem z pierwszej reki co bedzie dalej z Tesco po zamknięciu sklepu do konca roku a napewno do konca marca bedzie obiekt stał pusty w tym czasie beda trwaly wszystkie formalnoscie z przejeciem obiektu przez wspolnote mieszkaniowa chelm , budynek zostanie rozebrany a w jego miejsce powstanie kompleks 4 bidynkow mieszkaniowych cztero pietrowych z parterem handlowo usługowy , nie bedzie zadnaych auchanow kauflandow lub innny sklepow w 2021/ 2022 teren powinien byc jiz zagospodarowany
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 13

Podobno ma wejsc auchan. Kaufland podobno nie wejdzie, bo razem z lidlem maja tych samych wlascicieli i tak lokuja sklepy zeby sobie nie wchodzic w parade. A na chelmie sa juz dwa lidle..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Galeria Morena jest ogromnym obiektem to dlatego kwitnie tam życie nie tylko handlowe. Na Chełmie "dzięki" negatywnej akcji mieszkańców za namową drobnych handlowców zbudowano mocno okrojony kubaturowo obiekt,gdy starał się o pozwolenie na budowę HIT. I dlatego mamy to co mamy. W galerii towar taki jak na targowisku,ale droższy. Po wszystko trzeba jeździć poza Chełm.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zburzyć to w cholerę dobudować że dwa bloki a resztę park dużo drzew
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 21