Widok
Ogrody Tesoro
Osiedle Ogrody Tesoro usytuowane jest na przedmieściach Gdyni - w Suchym Dworze. W bezpośrednim otoczeniu osiedla znajdują się Nadmorski i Trójmiejski Park Krajobrazowy. Do nadmorskiej plaży jest stąd zaledwie kilka kilometrów. Lokalizacja sprawia także, że można stąd szybko dotrzeć do lotniska w Rębiechowie czy autostrady A1 (przez Trasę Kwiatkowskiego i trójmiejską obwodnicę). Przy samym wjeździe na osiedle znajduje się także przystanek autobusowy, skąd dojechać można do Gdyni.
Jeśli ...
więcej o inwestycji
więcej o inwestycji
architektura to rzecz gustu
jak dla mnie cygańskie pałace. Ale zbudowane nader solidnie i ze świetnych materiałów. Natomiast zupełnie śmieszy bajanie w folderach o parku w angielskim stylu i pięknej okolicy. Jak nie patrzał mamy 4 hektary łysego wygonu na wygwizdowiu, otoczonego przez slumsy - Dąbka, Pucka i Dębogórze... .
No nie zgodzę się. Według mnie wszystko jest starannie dopasowane i dobrane. Na pewno nie są to żadne cygańskie pałace, ja uważam, że to godne odwzorowanie osiemnasto i dziewietnastowiecznego klasycyzmu w architekturze. Ogrody są naprawdę bardzo przemyślane i stylowe, na kształt dawnych angielskich. Wiadomo, że architektura to rzecz gustu, jednak nie rozumiem dlaczego nazywasz je cygańskimi pałacami? Żebyś może zmienił swoje zdanie zostawiam link do filmiku, który zapiera dech w piersiach. http://www.youtube.com/watch?v=zbMWPYNRBaA
Zobacz i powiedz, czy zmieniło się Twoje zdanie :)
Zobacz i powiedz, czy zmieniło się Twoje zdanie :)
Rozumiem każdy ma swój gust ale te rezydencje po prostu zachwycają bez dwóch zdań , luksus w każdym calu . Dodatkowa zaleta usytuowanie w okolicach morza w przepięknym zaciszu , jednym słowem bajka !
Jak można nie pochodzić takich rezydencji ? : http://tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/rezydencje-etap-1
Jak można nie pochodzić takich rezydencji ? : http://tsinvest.pl/pl/tesoro-ivory-residences/rezydencje-etap-1
Strzał w dziesiątkę
Jak dla mnie perfekcja i luksus w każdym calu , bardzo dobre położenie , w przepięknym krajobrazie i harmonijnej ciszy , nie rozumiem opinii Pana powyżej ale fakt rzecz gustu , generalnie na mnie wykonały wielkie wrażenie , styl jak najbardziej na plus : , no i przede wszystkim jedyne takie rezydencje w Polsce ;)
ależ slusmy, hohoho
Z tymi slumsami to nie przesadzaj. Wprawdzie koło spożywczaka jest dom socjalny, ale wokół normalne domy, również te całkiem okazałe, szkoła i normalny świat. Ten dom socjalny nie ma absolutnie wpływu na mieszkanie np. w pobliskich blokach, a co dopiero na osiedlu Tesoro. I nie mów, że się tamtędy boisz przechodzić :) Zresztą tam się nic nie dzieje. Jedynie, co faktycznie mogłoby przeszkadzać, to działki z domami tymi nieco tańszymi, które sąsiadują bezpośrednio z boiskiem, czy chodnikiem. Tu faktycznie można powiedzieć, że nie po to się kupuje dom w takim miejscu, by ktoś prawie pod oknem kopał piłkę, czy wydzierał mordę.
Milionerzy
Czyli państwo S. będą zamieszkiwać obok szarakow??? Cóż za spadek ekskluzywnosci... Nie udało sie sprzedać niszczejacych od prawie 10 lat pałaców, to zagescimy przestrzeń i wprowadza się nowobogadzcy ;) czy pracownicy z prowadzonych przez S. firm otrzymają rabat, co najmniej 30%?? Może wtedy coś się sprzeda.