Widok
Tetiana - ocena
Miałam okazję korzystać z usług położnej Pauliny Andrzejewskiej w Nadmorskim Centrum Medycznym i z całego serca polecam jej opiekę każdej mamie i przyszłej mamie. Paulina to profesjonalistka, która wyróżnia się dużą wiedzą, empatią i zaangażowaniem. Od samego początku czułam się u niej bezpiecznie i zaopiekowana, Paulina poświęca czas, by wyjaśnić wszelkie wątpliwości, odpowiada cierpliwie na pytania i potrafi doradzić w sposób jasny i rzeczowy. Wizyta patronażowa była dla mnie bardzo cenna, ponieważ uzyskałam praktyczne porady, a także wsparcie emocjonalne, które w tym czasie było nieocenione. Atmosfera, jaką tworzy Paulina, sprawia że każda wizyta przebiega w spokoju i zaufaniu. Jej podejście, cierpliwość i serdeczność bardzo pomagają nawet w sytuacjach, które wydają się trudne czy stresujące.
Dziękuję za opiekę, profesjonalizm i ciepło i z pewnością będę polecać Paulinę każdemu, kto szuka naprawdę wartościowej położnej
Dziękuję za opiekę, profesjonalizm i ciepło i z pewnością będę polecać Paulinę każdemu, kto szuka naprawdę wartościowej położnej