Widok

The Car Is On Fire

The Car Is On Fire Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: The Car Is On Fire , 20 kwietnia 2007 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

+

Szkoda że było nas tak mało.. Ale chłopaki dali z sibie wszystko! :D
I nikt perkusji Krzysia nie wygrał..

mało

oj fatalnie. Byłem pierwszy raz na stacji i musze przyznac ze to cudowne miejsce. Wspaniała obsługa. Całkiem iny klub niz wszystkie inne. Nie mozna pic alk!!i dobrze. I nie mozna palic! tez dobrze. To mocna alternatywa dla innych. Ale mogłyby w klubie byc jakies stoiska z piciem np. 0,5 l pepsi. Bo te automaty jednak nie wystarczaja. To tyle o Klubie. Ale było na car is.... bardzo mało ludzi!!! moze z 45 osób!!!! szok !! taki zespół w Gdańsku. Niewiem czy słaba reklama czy klub za daleko połozony w ciemnej dzielnicy. W takim Uchu pewnie byłby komplet. Jak tak stałem to było mi troche wstyd, że tylko 45 osób słucha jednej z najlepszych kapel alt. w 3 -city. Moze delikatnie tansze bilety? Bo w dzien koncertu 25 zł to jednak duzo!! Ja bym zrobił 15 zł i w dzien 18 zł. Ale jednak szatnia free. to tez sie liczy. Generalnie duze i mocne pozdrowienia dla STACJI ORUNIA. Bede was czesciej odwiedzał.

ps. na koncercie była Telewizja z Chełmu, czy ktos ma moze jakies namiary na nich? np. www?

Do Gorgo

Mój Drogi --> specyfika "klubu" Stacja Orunia, tzn. zakaz palenia, brak alkoholu, wynika z tego iż jest to sala koncertowa przy Miejskim Domu Kultury, nie jest to typowa imprezownia. To tak dla informacji ;)
A odnośnie samego koncertu - jak zawsze rewelacyjny!! The Car Is On Fire porządnie namieszali ( w pozytywnym oczywiście słowa znaczeniu) na polskiej scenie muzycznej, jednak mimo wyróżnienia ich Fryderykiem na koncerty przychodzi garstka ludzi.. Miałam okazję porozmawiać z Carsami i Panem Piotrem Stelmachem po koncercie, chłopcy i tak są bardzo zadowoleni, że są ludzie, których tworzona przez nich muzyka porywa!! Czekamy zatem do następnego występu w Papryce (22.05)!! Pokażmy chłopcom, jak porwali Trójmiasto i niech lokala będzie wypchany po brzegi!! Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rozrywka

Gdynia Design Days 2025:Rozproszenie (3 odpowiedzi)

Jesteśmy wszędzie po trochu. Łatwo nam przeoczyć fakt, że podążamy mglistą drogą, której nie...

Noc Wieżowców w Trójmieście (9 odpowiedzi)

Już 31 maja 2025 roku Trójmiasto po raz pierwszy dołączy do ogólnopolskiej Nocy Wieżowców...

Globaltica 2025 (3 odpowiedzi)

Boban Marković Orkestar, Chico Trujillo, Mercedes Peon "Deixaas" oraz Kapela ze Wsi Warszawa z...

do góry