Widok

The Joshua Redman Trio

The Joshua Redman Trio Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: The Joshua Redman Trio, 3 lipca 2007 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncert Joshua R.

chetnie wybralabym sie, ale nie wiem jak z naglosnieniem ? Uczestniczyl ktos w podobnym wydarzeniu ? :-)

Waldoper

Opera Leśna (Waldoper) została zbudowana w 1909 roku, żeby grać w niej opery Wagnera (grano do 1943) i posiada genialną naturalną akustykę. Gdyby Redman grał unpluged, byłoby na pewno ok.

super

Na ten koncert czekałem kilka długich lat.Będzie genialnie.A jeśli zagra coś z "Freedom in the groove" to do końca roku oglądam wszystkie odcinki "N jak Nienawiść".Obiecuję.

on nagrał 11 płyt!!

wg jego oficjalnej strony a nie 12

nie wierzcie wikipedi.

http://www.joshuaredman.com/

wreszcie

już nie mogę się doczekać :)

bilety do sprzedania

mam jedno podwojne zaproszenie
510331770

co??? Redman w Trojmiescie , a ja milion lat świetlnych od Sopotu :-((( buuuuuuuuuu

super, a ja myślałam ze to jutro,oj za duzo tych koncertów :|

Pięknie!!!

Pięknie było, po prostu.Joshua zaczarował.Reuben zmiażdżył a Antonio pozamiatał.Dziękuję za ten wieczór.

Dżoszuła trio

No i bez rewelacji...akustyka ok, "wirtuozerka" też była ale ziewałem już w czterdziestej minucie (na 110). Może to i ładne, starszym panio m nóżka chodziła że hej, ale na pewno nie powalające. Ot, miło spędzony wieczór. Jedyne co mi przypadło mi do gustu to gra Antonio Sanchez'a - jedyny "białas" w składzie a brzmienie "czarniejsze" niż reszta, te akcentowanie, no i jego kompozycja na bis...palce lizać

Pytanie.

Z ciekawosci pytam,do ktorej trwal koncert?Musialem nagle wyjsc o 21 30 i caly czas mnie zzera ciekawosc ile minut stracilem.

Inne tematy z forum Rozrywka

Dzień Marynarki Wojennej i Dzień Stoczniowca (4 odpowiedzi)

Dzień Marynarki Wojennej i Dzień Stoczniowca w Gdyni już 29 czerwca! Dołącz do wyjątkowego...

Wystawa Gdańsk, nie Danzig (4 odpowiedzi)

Zapraszamy na wystawę "Gdańsk, nie Danzig", opowiadającą o ostatnich dniach wojny oraz o latach...

Szymon Majewski - Kto panu to zrobił? (3 odpowiedzi)

Szymon Majewski zaprasza na występ pełen humoru i autoironii! Jego solowy program to istny...

do góry