Widok

The Joshua Redman Trio

The Joshua Redman Trio Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: The Joshua Redman Trio, 3 lipca 2007 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncert Joshua R.

chetnie wybralabym sie, ale nie wiem jak z naglosnieniem ? Uczestniczyl ktos w podobnym wydarzeniu ? :-)

Waldoper

Opera Leśna (Waldoper) została zbudowana w 1909 roku, żeby grać w niej opery Wagnera (grano do 1943) i posiada genialną naturalną akustykę. Gdyby Redman grał unpluged, byłoby na pewno ok.

super

Na ten koncert czekałem kilka długich lat.Będzie genialnie.A jeśli zagra coś z "Freedom in the groove" to do końca roku oglądam wszystkie odcinki "N jak Nienawiść".Obiecuję.

on nagrał 11 płyt!!

wg jego oficjalnej strony a nie 12

nie wierzcie wikipedi.

http://www.joshuaredman.com/

wreszcie

już nie mogę się doczekać :)

bilety do sprzedania

mam jedno podwojne zaproszenie
510331770

co??? Redman w Trojmiescie , a ja milion lat świetlnych od Sopotu :-((( buuuuuuuuuu

super, a ja myślałam ze to jutro,oj za duzo tych koncertów :|

Pięknie!!!

Pięknie było, po prostu.Joshua zaczarował.Reuben zmiażdżył a Antonio pozamiatał.Dziękuję za ten wieczór.

Dżoszuła trio

No i bez rewelacji...akustyka ok, "wirtuozerka" też była ale ziewałem już w czterdziestej minucie (na 110). Może to i ładne, starszym panio m nóżka chodziła że hej, ale na pewno nie powalające. Ot, miło spędzony wieczór. Jedyne co mi przypadło mi do gustu to gra Antonio Sanchez'a - jedyny "białas" w składzie a brzmienie "czarniejsze" niż reszta, te akcentowanie, no i jego kompozycja na bis...palce lizać

Pytanie.

Z ciekawosci pytam,do ktorej trwal koncert?Musialem nagle wyjsc o 21 30 i caly czas mnie zzera ciekawosc ile minut stracilem.

Inne tematy z forum Rozrywka

Kino Dzielnicowe: Bulion i inne namiętności (3 odpowiedzi)

Bulion i inne namiętności, Francja 2023, dramat, 2 godz. 15 min, reż. Tran Anh HungFilm Bulion i...

Wystawa Queercoded podróż przez queerowe kody kulturowe! (3 odpowiedzi)

Na wystawie "Queercoded" prezentujemy spojrzenia młodych osób twórczych na temat szeroko pojętej...

Gdańsk Dance Festival (3 odpowiedzi)

Najlepsze pary Polski ponownie w Gdańsku! W dniu 31 maja br. w Gdańsku odbędzie się Puchar Polski...

do góry