Widok
The Towers - co o tym myślicie?
Był ktoś już w tej nowej restauracji w SeaTowers w Gdyni? Szukam czegoś ciekawego, nowego żeby wybrać się z dziewczyną... Widziałem ich ulotki, na zdjęciach wnętrze wygląda dość ciekawie... nowoczesne, stylowe... do tego włoskie jedzenie... zapowiada się ciekawie :))))
Mają chyba tylko problem ze stroną internetową: www.thetowers.pl :
STRONA THETOWERS.PL ZOSTAŁA WYŁĄCZONA Z POWODU BRAKU PŁATNOŚCI!! ;)
Mają chyba tylko problem ze stroną internetową: www.thetowers.pl :
STRONA THETOWERS.PL ZOSTAŁA WYŁĄCZONA Z POWODU BRAKU PŁATNOŚCI!! ;)
dziękuję, mademoiselle. niedługo wjadę tam na białym rumaku niczym wieniawa-długoszowski. renata dancewicz, która akurat z kondradem (co u góry ma u was apartament wykupiony) będzie miłe chwile spędzać, spojrzy na mnie swoimi smutnymi oczyma. i odjedziemy razem. na spotkanie z przeznaczeniem w noc ciemną i bezgwiezdną. tak...
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
nie, no głupoty juz piszę
jeszcze ktoś mi się do gardła rzuci, że przyzywam dmuchawce latawce leniwce, lżąc na odlew resztę społeczności
wery fany
a tak swoją drogą, fajnie jest mieć takiego obrzydliwie zadymionego, z drogim piwem, scruffiego blisko domu. zawsze to jakaś forma re+socjalizacji. tak szybko człowiek dziczeje w samotności, szybciej niż bezpański kot we wrzeszczańskim lesie.
jeszcze ktoś mi się do gardła rzuci, że przyzywam dmuchawce latawce leniwce, lżąc na odlew resztę społeczności
wery fany
a tak swoją drogą, fajnie jest mieć takiego obrzydliwie zadymionego, z drogim piwem, scruffiego blisko domu. zawsze to jakaś forma re+socjalizacji. tak szybko człowiek dziczeje w samotności, szybciej niż bezpański kot we wrzeszczańskim lesie.