Widok

Tłumy w SKM

Tłumy w SKM. Sobota, ładna pogoda (pewnie wszyscy jadą na melanż do Sopotu, tak jak ja) ale pociągi dalej co 30 minut jeżdżą. Ja tylko przypomnę, że dalej trwa pandemia - dystans, dezynfekcja, maseczka i szczepionka. Inaczej nigdy z tego nie wyjdziemy. Czy osoby odpowiedzialne za ten skandal w końcu poniosą karę? Gdzie sanepid? Znowu mają być przepełnione szpitale (a potrzebujemy ich teraz jak ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze możesz jechać taksówką.
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 31

Zawsze możesz nie wchodzić na raport.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie ma już pandemii, tera jest wojna.
popieram tę opinię 77 nie zgadzam się z tą opinią 16

Trzeba mieć własny rozum. Dla ciebie jak czegoś nie widać i o czymś się nie mówi to tego nie ma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 16

Nikt cie nie zmusza do jezdzenia skm

Roszczeniowcu. SKM nie zarabia na wożeniu powietrza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

Gdyby nie pozycja monopolisty to już dawno SKM znalazłaby się na śmietniku historii. Razem z tobą bo po twoim wpisie na bank pracujesz w tej komuszej instytucji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak chcesz miec zbiorkom na wylacznosc

To jeździj taksówką wioskowy roszczeniowcu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ty to na wyłączność masz licencję na głupotę. Zobacz jak zbiórkom funkcjonuje na zachodzie. Tylko Polska to jakiś Bangladesz Europy gdzie trzeba upchać ludzi jak sardynki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zarząd tej firmy

już dawno "zmurszał", i funkcjonuje w innej rzeczywistości. A wystarczyło by, ponieważ roboty torowe sa gdzieś na terenie Gdyni, wprowadzić pociągi w relacji Gd.Śr. - Sopot. Żaden problem techniczny, trzeba tylko chcieć. A składy do Gdyni powinny być zestawione z 3 x EZT, jak dawniej bywało. No ale tu pasażer sie nie liczy, liczą się koszty i oszczędności. Kto ma jechać i tak kupi bilet i pojedzie, a w jakich warunkach, no cóż, prezes wozi się wypasionym samochodem. A swoja droga to ów pan L. to ciekawa osobowość, przetrwał wszystkie opcje polityczne !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty myslisz ze jak jest ladna pogoda to beda

Specjalnie zmieniać rozkład? Haha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Przecież to robią (lato/zima)

Mysl czlowieku nie lato zima

A rok szkolny albo jego brak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W ferie się jakoś rozkład nie zmienia a wtedy też szkoły nie ma. Myśl człowieku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie badz smieszny.

Bo się tylko kompromitujesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ty się kompromitujesz są bo twoje argumenty nie wytrzymują w starciu z rzeczywistością. Udowodniłem ci że pogoda na wpływ na ilość pasażerów. No ale do betonu widać nie dociera
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaimponowałas mi tym he,he

Bardzo "jurne".Co do zmiany rozkładów, to nie wiem czy wiesz, ale zmieniaja je co chwile, nawet z dnia na dzień tak "ad hoc"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjechal z bartoszyc wielki

Książę i go na taksówkę nie stac. Esksemka sam chce jezdzic haha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może nie ma zamiaru bo trafi na takiego buca w taxi jak ty?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A skm ma byc stac na puszszczanie pustych

Pociągów co 4 minuty tak ? Bucami to jesteście wy którzy uważacie ze wam się wszystko należy chociaż sami nie macie nic. Skm kosztuje 6zl więc nie wymagaj ze będziesz jeździł sam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jestem rodowitym gdańszczaninem, jeździłem kolejką na przełomie ostatnich 30 lat i kiedyś pomimo mniejszej liczby pasażerów skmki częściej kursowały. I przestań prawić swoje dyrdymalymo roszczeniowości i że.pasazer SKM =biedak. Ja w przeciwieństwie do ciebie mieszkam w dobrze skomunikowanej dzielnicy zatem nie musze do codziennych podróży używać samochodu. Place regularnie za bilet zatem wymagam pewnego poziomu komfortu. A nie że w 2022 roku jeździ się dalej tymi samymi starymi składami, tylko bardziej przepełnionymi i za większą cenę biletów...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty żałosny id..to ty głupi naiwny id..,to wyjdziemy wtedy kiedy panowie świata o tym zdecydują twoja śmieszna maseczka to taki zabawny talizman znamię id..tów i niewolników nic więcej

Proszę

Przestań siać panikę naogladales się TVP1 i nie wiesz co że sobą zrobić jak ktoś napisał jedz taksówka albo rowerem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

To po co jest SKM skoro trzeba jeździć wg ciebie rowerem? Halo, jest tam mózg?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skandal

Witam was gdzie jest teraz zecznik skm.niema go jak zwykle chowa głowę w piasek nawet prezes niewie o tym
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak mi sie cos nie podoba to poprostu z tego nie korzystam

A pieniacz kręci aferę bo jezdzi za 6 zł z innymi ludźmi ale żeby jechać taksowka to juz go nie stac. Śmiechu warte

Ile jeszcze postów naklepiesz na tę samą modlę o taksówkach? Pracujesz na jednej ze tak naganiasz na ten syf?

Jakbyście nie zaklinali rzeczywistości, weekendowy rozkład SKM to żart i kpina z tych, którzy wciąż mają siłę korzystać z ich usług.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

O 22 randka z twoją mama kiedy ojciec ma nockę w robocie :)

Plandemia miała być 2 lata

Dlatego już się skończyła teraz wojna tematem przewodnim
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pandemi już nie ma skoro teraz Ukraince co jerzdza do pracy wsiadają do autobusów i sklepów to co ich już nie nie obowiązuje i przejeżdżają przez granicę bez żadnych badań to jaka pandemia o czym my tu mówimy
do góry