Widok

To jest Szok!!!!

Niestety muszę się podzielić z wami negatywną opinią na temat tego miejsca. Bardzo często tam zaglądam i szczerze powiedziawszy z tygodnia na tydzień jest co raz gorzej. Rozpadające się sofy, klejące stoliki to już norma tam. Nie wspomnę o łazience... Brudno, mokro nie przyjemnie... drzwi się nie zamykają, brak papieru w toalecie!!! Barmani bardzo fajni ale brakuję tam osoby którą zwyczajnie by sprzątała. Jeśli chodzi o karaoke kiedyś to było coś ta impreza miała charakter... teraz? Co raz mniej ludzi i niezbyt bezpiecznie przez pseudo imprezowiczów w dresach. Pamiętam jak się przychodziło na karaoke to nie można było miejsca znaleźć żeby usiąść... niestety teraz są pustki!! Może dla tego że zawsze podczas karaoke można było wygrać wódkę a teraz nie ma nic... Jest to drobiazg ale ludzi przyciąga. Mam nadzieję że kierownik zrobi coś z tym bo szkoda tak fajnego miejsca...
Moja ocena
Que Pasa kategoria: Puby
obsługa: 4

menu: 4

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 3

3.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam Panie Wojtku
Zmieniamy się nie do poznania i już od tego wtorku:) Zapraszam na kolejna impreza niekoniecznie we wtorek i myślę ze zauważy Pan zmiany.
Odnośnie loży są one w trakcie remontu gdyż jak Panu wiadomo w naszym klubie tance są dozwolone nie tylko na barze.Pozdrawiam i zapraszam ponownie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry