Widok

To jest koszmar

Podkusiło mnie, żeby zjechać z obwodnicy - do tej pory jeździłem miastem, i dostać się w okolice galeri Morena. Straciłem 20 minut od skrętu z Jabłoniowej, nadal stoję w połowie Kartuskiej.
Ok, przeboleje to ponieważ rzadko mam potrzebę tu jeździć ale Wy którzy mieszkacie powyżej to stoicie tak codziennie?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie

Problemem ekologicznym są dzieci, nie było szkoły nie było korkow spalin frustracji etc. Błagam ludzie nie robcie więcej dzieci bo doprowadza do katastrofy klimatycznej
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 25

To strategia włodarzy żeby zachęcać do jeżdżenia rowerem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uśmiechnięte miasto

Głosujecie na uśmiechniętych to się uśmiechajcie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie

Nie wiem co spowodowało taki korek dzisiaj

Nie.

A ja powiem tak:

Koniec wakacji to koniec urlopów!
Nie tylko nauczyciele, przedszkola, szkoły ale i zwykli urzędnicy których nie spotkasz latem nagle idą/jadą do pracy!!!
SKM-ki pełne PKM-ka pełna ze nie wsiądziesz do środka ... autobusy i tramwaje pełne a i stoją w korkach... Ale od 1 października ruszają studenci i wykładowcy :-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Korki

Robienie dzieci? Naucz się formułować zdania. Problemem nie są dzieci, zresztą których mamy coraz mniej tylko ich rodzice, którzy podworzą je pod drzwi szkoły. Dramat , rosną nam kaleki, które po przejściu 1km dostaną zawału.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie jest zachętą.

Robią wszystko żeby wymusić na społeczeństwie.

Dzisiaj była tragedia. W połowie kartuskiej poddałam się, zaparkowałam auto i poszłam do pracy z buta

Brajanusze i Dżesiki powracają...

Ale problemem i tak są ich tępi starzy...
do góry