Widok
To musi być miłość
Osobiście nie zgadzam się opinią, która została wyrażona poniżej. Jak dla mnie daje 8/10
Nie była to standardowa Polska romantyczna komedia w której jeden zakochany biega za drugim. Było to zupełnie coś innego i uważam, ze każdy kto zastanawia się czy warto pójść, to polecam. Wiadomo, ze nie każdemu może ona przypaść do gustu, ale warto udać sie do kina i samemu sie przekonać :)
Nie była to standardowa Polska romantyczna komedia w której jeden zakochany biega za drugim. Było to zupełnie coś innego i uważam, ze każdy kto zastanawia się czy warto pójść, to polecam. Wiadomo, ze nie każdemu może ona przypaść do gustu, ale warto udać sie do kina i samemu sie przekonać :)
Dno Pacyfiku.
Od lat, przed świętami chodziłam do kina żeby obejrzeć sobie uroczą, przesłodzoną grudniową opowieść o pogmatwanych ludzkich relacjach...I zawsze było miło.Od tego typu produkcji nie wymagam więcej. Co się stało tym razem....nie wiem. Karolak był, choinka była, a film, minuta po minucie gasił nadzieje na cokolwiek. Żenujaco tandetne postacie osadzone w jeszcze bardziej żenujacej intrydze...To już jest brak szacunku do inteligencji widza. Kilka osób wyszło w trakcie.W przyszłym roku przed świętami już nie pojdę do kina...na polski"swiateczny" film.Smutno mi...