Widok

To niestety był ostatni raz...

Zamawiałam chyba trzeci raz ale niestety ostatni.... To, ze sushi rozpadało się przy jedzeniu było do przeżycia za tą niższą cenę. Ale gdy zamawiam sushi z tuńczykiem a to coś co niby jest tuńczykiem smakuje jak stary śledź to niestety ale macie jednego klienta już mniej. To było obrzydliwe....
Moja ocena
Kyoto Sushi kategoria: Jedzenie na wynos
obsługa: 3

jakość potraw: 1

czas realizacji: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 2

3.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hmm trzeba byc wyjątkowym smakoszem,zeby powiedzieć, ze ten "tuńczyk" był smaczny...
Nie pierwszy raz jadłam sushi z tuńczykiem, wiec mam porównanie. Tuńczyk (normalnie) jest przepyszny w sushi.....
To coś było obrzydliwe i naprawde mam odruch wymiotny na wspomnienie tego.....
Lepiej "wziąć na klate" moją opinie i na przyszłość oferowac najwyższy sort niz w taki sposób sie tłumaczyć...... To nie zemną było coś nie tak....
Żenada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witamy!
W odpowiedzi na opinię:
Jesteśmy pewni, że mogła Pani odnieść wrażanie, iż smakował inaczej niż w poprzednim zamówieniu sushi. Z czego to wynika? Każda część tuńczyka ma inny smak. Staramy się, aby nasi klienci byli zadowoleni z jakości sushi przy zachowaniu najniżej ceny. Cenimy Panią opinię i zwrócimy większą uwagę na dokładnie sklejanie rolek, aby nie było efektu rozpadania się kawałków sushi. Tuńczyk jakiego podajemy nie miał dotychczas negatywnych opinii, a wręcz odwrotnie. Nie wiemy zatem jak się do tego ustosunkować. Jest wiele restauracji w 3mieście, które kupuje ryby u tego samego dostawcy. Może akurat ta ryba nie przypadła Pani do gustu? Pomimo tego zapraszamy ponownie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry