Widok

To tylko seks

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: To tylko seks.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo, ale to bardzo słabe

dziewczyna powiedziała, że Justin brzydki, aż strach. Mila miała duże ładne oczy, ale już niżej niczego dużego nie miała, no i niczego nie pokazała. A to jedyna rzecz jaka mogła "uratować" ten film. Kilka spranych w kinie łzawych historii, skleconych w banał, na dodatek beznadziejnie zagrane. Justin brał chyba lekcje od Mroczków? Szkoda czasu nawet przed tv. 0/10.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

nuuda

To było ciężkie przeżycie. To wyglądało jak niezbyt logicznie poskładane wątki. Może to taka oryginalna formuła, ale do mnie to nie przemówiło zupełnie. Być może aktorzy zachwycą małolatów czytających bravo i takie tam gazetki, ale reszta ludzkości może paść z nudy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boże

Ten film to katastrofa, definitywnie odradzam!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

padaka

takiej kichy to ja jeszcze nie widziałam, same gadanie zero ciekawy wątków. PADAKA
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

mi się podobał

jeśli lubisz komedie romatyczne, to go obejrzyj. Jeśli lubisz jak się strzelają to idź na transformersów.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

a ja sienei zgadzam...

...z tymi negatywnymi opiniami. Ten film się nadaje na "odmóżdżający" ale przyjemny i zabawny wieczór. Dialogi są śmieszne i film wcale nie jest nudny. Timberlake całkiem fajnei gra, a Mila jest śliczna i charakterna:-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

nudnawy

bylam z mezem on juz po 15min wymiekal ja po godzinie nie wyrobilam i poszlismy przed koncem do domu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry