Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Największy wybór sprzętu i profesjonalna obsługa.
~Stały Klient
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 28 czerwca 2018

Dla samej miłej atmosfery i wartościowych porad warto zaglądać wątek zamknięty a przy okazji dobra promocja na umowę mojej komórki i nowy sprzęt do...
~Mariola
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 12 października 2017

Polecam wątek zamknięty Polecam tę firmę, jestem nowym klientem i zostałem bardzo miło obsłużony,...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 września 2017

nie dotrzymują warunków umowy wątek zamknięty Sprzedawca chamski i opryskliwy. Odmawia przyjęcia sprzętu mimo, że w umowie...
~były klient
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 lipca 2016

Rewelacja!!! wątek zamknięty Firma swietna i ludzie tam pracujacy rowniez. Jako JEDYNI przedstawiciele...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 marca 2016

Profesjonalna i życzliwa, rzetelna informacja wątek zamknięty Jako klientka (baba!) Cyfrowego Polsatu i Plusa mam od lat świetnie dobieraną...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 września 2015

Polecam !!! wątek zamknięty Zakupiłem w tym sklepie już trzeci telewizor w przeciągu 5 lat i jestem...
~Jan
2

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 listopada 2013

Dobry sklep wątek zamknięty Sklep z miłą i kompetentną obsługą. Szybko ściągnęli dla mnie wybrany model...
~Mieczysław
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 6 grudnia 2014

Profesjonalna obsługa wątek zamknięty Zdecydowanie polecam ten punkt sprzedaży, bardzo dobre podejście do klienta,...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 lipca 2013

Kamila - opinia wątek zamknięty Jedyny Punkt Cyfrowego Polsatu gdzie potrafią zająć się klientem. Zakup...
~Kamila
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 lutego 2013

stanowczo nie polecam firmy Polsat cyfra wątek zamknięty Od 2 lat korzystałem z przekazu telewizji przez Polsat cyfrę. W marcu tego...
~Tadeusz
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 listopada 2010

Punkt Polsatu z uprzejmą i fachową obsługą wątek zamknięty Problem został rozwiązany szybko i bez problemu, do tego można zasięgnąć...
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 stycznia 2012

Rewelacyjny sklep wątek zamknięty Polecam punkt Polsatu w Domu Handlowym JANTAR. Pani sprzedająca w tym sklepie...
~Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 listopada 2010

Jedyny punkt Polsatu w którym zostałam porządnie obsłużona i potraktowana wątek zamknięty gdy z uszkodzonym dekoderem odsyłano mnie ze stoisk Polsatu z kwitkiem.
~Alina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 listopada 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

14

wątków

do góry