Toni Pepperoni

Pizzerie

Gdańsk, Bernarda Chrzanowskiego 58

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pizza smakuje samymi drożdżami wątek zamknięty Nie polecam pizzy w tym lokalu, smak fatalny, reszta dań OK.
~Tomasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2017

Smacznie i pysznie jest wątek zamknięty Świetna obsługa , smaczne pizze oraz zestawy obiadowe :) , pozdrawiam Toni...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 października 2015

MEGA PIZZA!!!! wątek zamknięty Zamowiłem na dowóz 3 rożne pizze - Bardzo krótki czas oczekiwania (nie wiem,...
~Mejciej
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 października 2015

Byłam w czwartek.. wątek zamknięty Jestem zachwycona tym lokalem, pizza przepyszna, ser ciągnął się tak jak...
~ElaD
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 września 2015

Najlepsza pizza w Gdańsku moim zdaniem :) wątek zamknięty Genialna pizza, mnóstwo dodatków i bardzo przystępne ceny :) Jeszcze nigdy...
~Dorcia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2015

Super miejsce!!! wątek zamknięty Wczoraj odwiedziliśmy tą pizzerię, bo zawsze zamawiamy do domu....
~Anka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 maja 2015

2 podejścia ! wątek zamknięty Za pierwszym razem zamówiłam z tego lokalu dwie pizze, średnią i największą....
~Ola
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2015

Pizza godna polecenia! wątek zamknięty Moja ulubiona pizza w Gdańsku w tym przedziale cenowym. Często zamawiam na...
~Asia Z.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 grudnia 2013

Nie można się do nich dodzwonić wątek zamknięty Wszystko byłoby ok gdyby odbierali telefon. Pizzeria znajduje się niedaleko...
~Klient
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 czerwca 2013

Najlepsza pizza w Gdańsku wątek zamknięty Ta pizza jest poprostu przepyszna. Ciasto idealne (średnia grubość), pizza po...
~BrCs
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 stycznia 2013

WSZYSTKO JEST ok! wątek zamknięty Korzystałam wielokrotnie z kateringu Nowej Planety i w zasadzie nie mogę...
~Lidia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 maja 2012

jedna z lepszych pizzeri w okolicy wątek zamknięty Zawsze zamawiamy pizze z planety i tylko raz trafiła się zimna i niedobra,...
~MIK
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 lutego 2011

lazania wątek zamknięty Masakra , danie doszło zimne. Jak zadzwoniłam do pani przyjmującej...
~agnieszka
-

dodano: 27 listopada 2011

Gdańsk-Strzyża wątek zamknięty Pizzeria znajduje się na terenie dzielnicy Gdańsk-Strzyża, a nie we Wrzeszczu...
~Grzegorz
2

dodano: 13 października 2010

Kwintesencja smaku wątek zamknięty Świetna pizza, długo takiej szukałem
~tosz
-

dodano: 5 lipca 2011

Pyszna! wątek zamknięty Właśnie zjadłam pizzę z pomidorami. Gorąca, świeża, przepyszna :) Dziękuję! :)
~Anka
-

dodano: 30 czerwca 2011

pyszna piza wątek zamknięty bardzo smaczne jedzenie polecam innym jak najbardziej mozna sie najesc
~klient
-

dodano: 13 kwietnia 2011

Przeciętnie wątek zamknięty Gdy zamówiłem pizzę, w której miała być szynka (na ulotce bynajmniej tak było...
~roger
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lutego 2011

Dowoz.... wątek zamknięty Nikomu nie polecam opcji dowozu do domu. Zamowilem wczoraj (sroda) 3...
~Kamil
4

dodano: 16 września 2010

Suuper wątek zamknięty Pizza Bardzo Smaczna, Zamawiam Zawsze Giganty 60 cm. Strzał w 10 :)
~STAŁY NOWY KLIENT
1

dodano: 7 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

27

wątków

do góry