Widok

Tort - skad zamawiacie

Drogie panie z mojej ulubionej cukierni - lipinscy odszedl cuekirnik wiec nici z wymarzonego tortu;/
przegladajac foty tortow z istniejacych stron to masakra, co polecacie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my zamawiamy z Haffnera, byliśmy przed podpisaniem umowy na degustacji i bardzo nam torty smakowały
http://forum.trojmiasto.pl/tort-weselny-t205936,1,11.html

http://forum.trojmiasto.pl/Ciasta-na-wesele-ukiernia-czy-osoby-robiace-je-w-domu-t227298,1,11.html

pełno takich wątków... ja polecam Wentę z Wejherowa
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
my tort bierzemy od Dekera. 4 piętra - malinowej rozkoszy z dekoracją z żywych kwiatów, cena za 1 kg 70zł
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam cukiernie z żukowa MARKIZA zamawiamy tam torty na każdą okazję i jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy. a z innych polecanych cukierni zamawiałam na urodziny do moich chrześniaków na urodziny i w smaku porażka, dekoracja porażka.
olka85 - co tzn. "z innych polecanych"???
Sowy, Haffnera, Wenty, Dekera - porażki i w smakach i w dekoracjach?

ja natomiast słyszałam BARDZO SKRAJNE opinie o Markizie.
sorry, OLKA86... ale jakoś zirytował mnie Twój post :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a my bierzemy z konkola
a ja polecma raszczyka, cena 60 kg, zamawialam na chrzciny dziecka , pycha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lucy, Kochana, co słyszałaś o Markizie? Napisz mi proszę, będę Ci bardzo wdzięczna :)

Bo z tego co mi wiadomo, moja restauracja bierze od Nich na śluby ciasta, teraz mnie zmartwiłaś :(
image
lucy, spoko. może żle sformułowałam swoją wypowiedz. moja kucharka mi polecała dwie "dobre" cukiernie i to była porażka. torty smakowały jakby były zrobione z opakowania w proszku a dekoracja na 2 latka godna pożałowania :) brąz (mimo że zamawaiłam jasny na wierzchu) w połączeniu ze zgnitą zielenia....
Cymes, pruszcz
Madness is the gift, that has been given to me!!
witam, ja miałam ślub w zeszłym roku i miałam tort z WZtki z Gdańska Głównego i mogę polecić ich z czystym sumieniem. Tort był pyszny i pięknie przystrojony. Pan podpowiedział nam abyśmy kupili żywe róże,które cukiernik przygotował i przystroił tort. My i goście byliśmy zachwyceni. Co do smaków przeróżne. My braliśmy pięcio- piętrowy, każdy inny smak. Z degustacją też nie było problemów. Polecam smak truskawkowy. Ciasta też tam brałam. Cukiernia może mała, ale godna polecenia!
my chyba wybierzemy z cukierni Want, w Pruszczu Gdańskim
generalnie bym tez polecala nei wielkie firmy, bo cukiernik to cukiernik, w malej tez zrobi dobrze, smacznei an ie bedzie takich problemow jak sie naczytgalam na forum...
Madness is the gift, that has been given to me!!
A my będziemy zamawiali z Sabinki w Wejherowie :)
image

http://forum.trojmiasto.pl/Ill-love-you-till-I-die-relacja-paquerette-18-06-2011-t248517,1,11.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my tak samo Sabinka w Wejherowie:)
image image
Chociaż to nie moja branża , ale się wtrącę. Na wielu weselach byłam, gdzie wiele smakołyków jadłam, ale najpyszniejsze ciasta i torty moim zdaniem robi "domowa" - pan Dariusz Dzionk. Dodaje prawdziwe jajka, nie jakieś w proszku :)
My na ślub i wszystkie rodzinne uroczystości zamawiamy z sowy nigdy się nie zawiedliśmy:-)
Właśnie piję kawkę ale bym do niej zjadła torcika -mniam :-))

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry