Widok

TotArt Show

TotArt Show Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: TotArt Show, 9 maja 2008 godz. 20.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszedłem, wyszedłem. Kiedy Sfinks przestanie spraszać przeżytki? TotArtu nie ma. Brzóska jeszcze robi coś nowego, ale PPM raz na jakiś czas próbuje odcinać kupony. Chimeryczne formacje na jedną imprezę... A gdy raz zjawił się M.Świetlicki i mogło być dobrze, to trzeba było się upić. Wieś.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

odpowiedź

Kolego jak byłeś do godz. 22.50 wedle tajmu twojego postu to się nie wypowiadaj o całej imprezie robaczku.Impreza zaczęła się z opóźnieniem około 22 godziny a trwała z programem artystycznym do godz 01 w nocy więc co ty tak naprawdę widziałeś?Do domciu poszło biedactwo spać.A te ,,ad hoc'' tworzone projekty to żmudnie przygotowywane projekty.Więc proszę Mateuszku nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia.A jak chcesz na kimś projektować swoje komplek(siki) to zrób to w wc -człowieczku malutki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja to wlasnie w wc zmudnie przygotowuje projekty co rano, a jak mi ladnie wyjdzie, to zone zapraszam, by obejrzala, nie ludzi z miasta. A powaznie, to bylem nieco dluzej niz Mateusz ale tez mi sie niespecjalnie podobalo. Jakies takie pierdu-pierdu, jesli zmudnie przygotowane, to trudno. No ale to moja opinia, ktora tu sobie zamieszczam, bo mam prawo. I tak Sfinksa lubie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rozrywka

Challenge Gdańsk 2026 (3 odpowiedzi)

Nowa, szybka jak nigdy dotąd odsłona Challenge Gdańsk 2026 nadchodzi już 21 czerwca 2026 roku....

Opener Festival 2026 (3 odpowiedzi)

Open'er Festival powered by Orange 2026 odbędzie się w dniach 1 - 4 lipca w Gdyni, na terenie...

Spartakiada Międzypokoleniowa 2025 (3 odpowiedzi)

Tak, tak, to już w sobotę 20 czerwca 2026 roku zapraszamy na V Spartakiadę Międzypokoleniową w...

do góry