Widok
Totalna zlewka fundowana przez K-EX
W dniu 12 kwietnia tj czwartek zamówiłem usługę kurierska w Firmie K-Ex. Paczka miała być odebrana w piątek 13 kwietnia w godzinach 8.00-15.00 i dostarczona do adresata w poniedziałek 16 kwietnia. W piątek około godziny 19 zadzwoniłem pod infolinię aby dowiedzieć się dlaczego kurier nie odebrał paczki , w odpowiedzi otrzymałem zapewnienie, że kurier po paczkę przyjedzie bo taki jest status przesyłki. Niestety paczka nie została odebrana. W sobotę dzwonię pod tą sama infolinię i otrzymuje odpowiedz ze odbiór paczki został przełożony na poniedziałek tzn na dzień, który miał być dniem dostawy do adresata. Ani nikt nie raczył poinformować mnie że taki fakt zaistniał. Tylko po co podaje się nr telefonu do siebie skoro i tak nawet nikt nie raczy zadzwonić i poinformować o tak znaczącej zmianie jak przesunięcie terminu odbioru paczki. W sobotę niestety w firmie K-EX nie pracuje oprócz kurierów,którzy zabierają paczki opłacone za odbiór w dzień wolny od pracy.Dlaczego skoro w piątek paczki nikt nie odebrał to nie zrobił tego dnia następnego?Tak traktuje się klientów? Kpina i żenada. Nigdy więcej nie skorzystam z usług tej pseudo kurierskiej firmy.