Widok

Totalny bałagan

Po jednej skardze złożonej w biurze siódemki, na pozostawianie przesyłki bez mojej zgody, kilka klatek dalej, dziś sytuacja powtorzyła się. Totalny bajzel po moim telefonie z pytaniem jak to mozliwe, ze przesylka ma status dostarczono skoro ja jej nie otrzymałam, pani poinformowała mnie, że to błąd i kurier będzie u mnie za 10minut. Minęła godzina nic, więc dzwonie ponownie, pan na infolinii kontaktuje się z kurierem, który mówi mu, że nikt z gdanskiej siodemki do niego nie dzwonił i że będzie koło 16, minęła kolejna godzina Telefon, kurier w dniu wczorajszym zostawił przesyłkę pod takim i takim numerem, nikt mnie o tym nie poinformował ani nic. PRzesyłka warta duże pieniądze trafia do zupełnie nieznanych mi ludzi. Powiedziałam, pani, że nie odbiorę tej paczki, kobieta się rozłączyła i nie wiem co się stanie z moim prezentem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani. Sytuacja, w której kurier zostawia przesyłkę u sąsiada jest niedopuszczalna i wymaga wyjaśnienia. Niepokoi nas szczególnie fakt powtórzenia się tego incydentu. Zapewniamy, że zgłoszenia podobnych przypadków są niezwłocznie przesyłane do odpowiednich komórek w firmie. Jednocześnie ze względu na ponowne wystąpienie problemu prosimy o przesłanie informacji dotyczącej kolejnego przypadku do naszego Biura Obsługi Klienta pod adresem bok@siodemka.com. Nasz pracownik dołoży wszelkich starań aby wyjaśnić zaistniałą sytuację.
Z poważaniem
Zespół Siódemka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry