Widok

Totalny paraliż Sobieszewa

Mega korek na wyspę z każdej strony
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba o 5:00 rano trzeba jechać.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 5

Do sobieszwea wszytskie drogi zakorkowane?

Od swibna pusto
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tablica świetlna.

Za parkingi to tylko becelują kasę niemałą ale zrobić tablicę świetlną na Stogach informującą o liczbie wolnych miejsc lub/i infpormująca, że nie należy tam jechać, bo nie ma miejsca, to ciężko, to kosztowałoby miliony czytaj 80% w kieszeń gdańskiej szajki, a reszta w sprzęt.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 7

Najlepsze, że te osoby zmieściłyby się w 1-2 autobusach przegubowych, tylko chęć miasta do zrobienia fajnego dojazdu z Centrum czy Wrzeszcza do Sobieszewa np. 10:00-20:00 autobus co 7 minut.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dobrze że już byłem od 7. Nie było problemu dni z parkowaniem ani dojazdem. A teraz zamiast stać w korku już obiadek robię.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze że kawał ziemi na wyspie się ma

Także piechotką na plażę _ fakt czerwona flaga ale nikt nie będzie mi mówił czy moge do wody _ teraz już leżak i po piwko 0%
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dbajmy o siebie i innych

Do Sobieszewa od lat jeżdżę z Gdyni SKM-ką, a potem autobusem z Dworca Głównego, mimo że mam auto. Wracam wieczorkiem po długim spacerze przeplatanym plażingiem. Komu zdrowie pozwala, nie powinien pchać się tam samochodem.
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja na co dzień jeżdżę rowerem. W niedzielę na plaże mogę sobie autem podjechać . A że znam te turystyczne ruchy... To unikam koreczków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dobrze, że kupiłem mieszkanie na Żabiance.

Na plażę mam 2 minuty rowerem.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8

Już w lesie stawiają samochody, dramat
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dzbany w natarciu!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

A kto normalny się tam pcha o 13

Trzeba było rano jechać
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Acior

Taki postępowy Gdańsk a zjazd do hotelu Orle tragedia można koła pogubić nie wspomnę o miejscach parkingowych trochę pobocza zrównać wysypać tłuczniem i jest, ale po co tam się nic nie zmienia od pięciu lat jak czasami przyjeżdżam. Najlepsze to są ryby wędzone i smażone zaraz na wjeździe przed mostem polecam nigdzie tak dobrych i świeżych nie jadłam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

No i miłego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Antonina

My jeździmy do Sobieszewa zawsze na plażę o godz 7-8h rano zawsze są miejsca parkingowe i pusta plaża bez korków, kto rano wstaję.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

hym

połaczmy kropki pierwszy ciepły dzień tego lata, weekend, plaża hym no nie wiem .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry