Widok

Towary z Chin

Zastanawiam się, ile może kosztować transport i paczka z Chin? Czy w ogóle opłaca się transport detaliczny stamtąd?
Chciałabym zamówić trochę elektroniki, bo wiem, że można tam trafić podzespoły doskonałej jakości.
Tutaj: https://www.brokerkurier.pl/transport-z-chin-do-polski znalazłam brokera, który ma doświadczenie w transporcie paczek z Chin, więc mam jak ściągnąć zamówiony towar.
Czy ktoś może próbował w ten sposób sprowadzać detaliczne ilości towaru?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupuję cały czas na aliexpress prosto z chin to nic że idzie dłużej zamuwiony towar ale jest taniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A w czym w ogóle takie towary transportować? Są co do tego jakieś szczególne wytyczne? Czy na przykład takie palety jak te opisane na http://celnie.pl/palety-plastikowe-7-zalet będą do tego odpowiednie? Jak je trzeba zabezpieczyć?

Generalnie jest to opłacalne pod warunkiem, że kupisz cały kontener... Poza tym jest tak duża konkurencja, że pomyśl najpierw o tym gdzie sprzedawać taki towar.

Mógł ewentualnie dostosować profesję do sprzętu, ale to słabiej płatne.;)

Kiedyś ktoś zamawiał z Chin spawarki cały kontener a zamiast tego dostał kosiarki - nic z tym nie mógł zrobić , musiał je sprzedawać .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koś korzystał i jakość jest nie najlepsza delikatnie mówiąc, a reklamacja nie wchodzi w grę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Jakie są kluczowe ograniczenia i mechanizmy bezpieczeństwa w nowoczesnych platformach gamingowych oraz jak wpływają one na (3 odpowiedzi)

Coraz częściej analizuję, jak działają nowoczesne platformy gamingowe pod kątem limitów,...

Jak otworzyć sklep internetowy (86 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

do góry